Pharaoh játék
-
Sziasztok!
Régen nem szólt senki a témához... hátha majd most...
Felraktam a gépemre a "Pharaoh with Cleopatra" változatot. Ebben egy képfájlban van meg a két játék (PharCleo.iso) és egyben is telepíthető.
A Cleopatra leírásaiban olvastam, hogy a történet valamennyi küldetése egyedi küldetésként is játszható. Az egyedi küldetések között látható is egy csomó új (feltehetően a Cleopatra-hoz kapcsolódó) pálya, azonban a Cleopatra-ban új elemek (ipar, szobrok, emlékművek) egyiknél sem érhetők el. A Pharaoh Heavens-ről letöltöttem város mentést a Cleopatra-hoz. Ezt betöltve a játékba szépen láthatók az új épületek, amlékművek, de a menüből ekkor sem érhetők el. Ha kikapálom valamelyiket, akkor meg vissza sem lehet már vonatni a törlést, nem tudja visszacsinálni.
A másik kérdésem: a történelmet nem lehet csak a Cleopatra-n végigvinni? Mert indításkor az eredeti Pharaoh történelem indul. Cleopatra csak ennek végigjátszása után lehet? Akkor az még naggyon messze van... :(
Azért kérdezem mindezeket, mert korábban csak a "sima" Pharaoh volt a gépemen. Egyszer próbálkoztam a külön lemezes Cleo feltelepítésével, de valamiért az xp nem szerette. Ezért is örültem meg ennek a változatnak, ahol a kettő egyben van. Már csak az a kérdés, hogy tényleg egyben van-e...?!