Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • The Fugitive
    Hy!
    kaptam egy Leadtek Winfast Tv2000XP Expert típusú Tv-kártyát és lenne pár kérdésem!
    az első mindjárt az, hogy: ha elindítom, csak kék képernyő jön be. megkerestetem vele a csatornákat, jó, csak párat hagy ki (2-3db), és a kép minősége is jó. viszont ha kilépek belőle, akkor elfelejti a beállításait. ha visszalépek, megint csak kék képernyő, és újra meg kell vele kerestetni a csatornákat. sorry a lámaságért, de nem értek én ehhez. persze még leirást sem kaptam hozzá, csak szlovákul... (ha még angol lenne)
    a másik pedig az, hogy van egy mikrofonos fejhallgatóm, és ezt állandóan elállítja. ha egyszer elindítom a Winfast pvr progit, akkor a mikrofonomnak szevasz van... (meg elég halk a mikrofonom, hol lehetne ezen állítani?) vezérlőpult/hangoknál már próbáltam
    ha pedig felvételt készítek, képet vesz fel, de hangot nem!! pls help, hogyan kell beállítani!
    jah meg azt hol tudom megnézni, hogy melyik itt nálunk a legjobb beállítás? gondolok én itt arra hogy Pal-B, Pal-B/D, Pal-D...
    thx