Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • gumpnewsatwhu
    Sziasztok!

Látok itt egy VIP felhasználót, aki úgy látszik segíteni tudna Nekem. Illetve remélem. Nah, inkább lássuk, hogy mi is a lényeg.
    Karácsonyra kaptam egy Pinnacle PCTV Hybrid Pro PCI 310i-s TV-Tuner kártyát. Mindent a leírtak alapján állítottam be (Germany a csatornakiosztás, összekötöttöttem a hangkártyával a kártyát, hogy ne szenvedjen a PCI még a hanggal is és stb, stb...), meg is volt az eredménye, mindent rendesen megtalált, a hangzás is remek, csak hogy ne legyen felhőtlen az örömöm, csinál néhány furcsaságot, ami kissé aggasztó. Ami a leginkább zavar, hogy távirányítóról nem lehet használni, mert ha csatornát váltok, vagy akár bármi mást, akkor automatikusan elkezdi a felvételt... Amit persze csak onnan veszek észre, hogy megjelenik egy kis piros pont a képernyő jobb felső sarkában (máramikor), vagy akkor, amikor tovább váltanék és kidob egy ablakot, az alábbi szöveggel: "Valóban leállítja a felvételt?". Jobb esetben még le tudom állítani és ki tudok lépni, de rosszabb esetben lefagy a program. A program pedig a hozzá adott Pinnacle Media Center legújabb verziója.
    A felvétel beállításoknál és távirányítóbeállításoknál nem vettem észre semmi erre utaló nyomot, ami a problémát okozhatná.
    A másik kérdésem a következő volna: Hogyan lehet a kártyával a levegőből jött digit adásokat befogni (tudomásom szerint ezek a csatornák Budapest határában elérhetőek: m1, m2, DunaII)?

Kérdésem elolvasását előre is köszönöm, remélem valaki tudja a megoldás és segít is Nekem.
    Minden jót kívánok!

(Ez a kivitel, csak Hybrid változatban, tehát tud fogni analóg és digitális (DVB-T) csatornákat is)