Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • quato
    Hello !

Egy megoldhatatlan problémára keresem a választ:
    Több, mint egy éve egy Pinnacle PCTV Pro kártyával rendelkezem, melyet egy napig minden probléma
    nélkül használtam. Aztán később a Winfos XP (csak SP1-el), amivel korábban minden gond nélkül működött,
    új hardverként (multimédiás audio és videovezérlőként) ismerte fel a kártyát, és így persze már nem is
    működött a kártya.
    Fel akartam neki rakni újra az összes driverét és programját, de érdekes módon a saját telepítő CD-jén, mellyel korábban
    jól futott, nem találta a drivert!
    Átdugva más portba a kártyát, sem találtam rá a megoldásra.
    Később újrahúztam a Winfost, ezúttal az SP2-vel is integrálva. A probléma megmaradt. A hardvert felismeri,
    de a hozzávaló drivert nem találja a telepítőlemezen.
    Most újra visszatelepítettem a korábbi Winfost, de semmi nem használt.
    A TV Tunernek nincs baja, mivel a hevrom gépében jó volt, a drivert is megtalálta az Oprendszer.
    A probléma talán köthető a következő szituációhoz:
    Egyszer amikor hűtőbordát cseréltem a processzoromon, figyelmetlenül fordítva
    raktam rá a hűtőt a procira, de nem lett semmi baja, csak a túlhevülés következtében a gép lekapcsolgatott.
    Miután a probléma kiküszöbölődött, a TV Tuner kártyám már a fenti problémákat mutatta. Szerintem nem kellene,
    hogy köze legyen ennek a jelenséghez, de mégsem tudok már semmi értelmes magyarázatot.
    Valaki találkozott már hasonlóval?