na mewgneztem a kalapacsos palat a hero editorral. hat nem tom akik 15k-s sebzest mondanak hogy erik el nekem csak 12k-t sikerult legit cuccokbol osszerakni ra ugy hogy y charmok is nalla vannak es abbo lis tobb meg ani meg minden szal nem tom ohgy egye emberek mit raknak meg ra. lehet hogy en csinaltam rosszul mert egy enigmat egy marast 2 sojt egy hoto-t egy zakat raktam ra nagyabbol ennyit a tobbi aszem elhanyagolhato cucc csak a defbe szamit ill resistbe es mondom nekem talan a legtobb ami kijott 13 k volt na lehet hogy a seraph amu jobb lenne igaz de a fene se tudja szal nem ertem es ez a lenyeg:):):) de etelleg jo hogy meg lehet nezni mit erdemes fejleszteni ill mit nem ded lehet hogy nekem ez volt az utolso mert igy egy kicsit elveszit a jatek az lmenyet amikor nagynehezen osszehoz az ember valami ujj cuccot vagy szintet lep es na vajon jo lesz e az amit elgondoltam:):):) szal elhet hoyg nem fogok kiserletezni:):) de azert jo tudni hogy ilyet is lehet:):)ill a masik dolog ami miatt meg emfgut a guta:) hogy amikor a bneten raktunk ossze hoto.t az csak "szaros" 31 es lett na itt egybol sikerult egy 40 eset sozerakni es direkt nem generaltam hanem en raktam ossze na szal mi az eseje hogy megint sikerul ???:):):):) szal e miatt is lehet hogy hanyagolom:) de azert jo moka mert lehet olyan csiter cuccokat csinalni poenbol hogy leesik az ember alla szal arnyekvadasz az a srac akivel amultkor beszeltel nagyon valoszinu hogy nem legit cuccokal volt feloltoztetve:):):)