Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Icewind
Pszihapu most keyt nemtok mondani,de oldalt igen:

http://diabloworld.fw.hu

gyertek: trefort chatre ott diablo2_exp109 szoba...fõleg este kis gémre...byeZ

// Van szívem, csak az élet megtanított arra, hogy takarjam el, ne mutassam, mit érzek, ne lássák, ha vérzek! // Steam Profil: http://steamcommunity.com/id/76561197960625214/

Laalee
de normalon es night on egy baal run tobb xpt ad kevesebb ido alatt

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
normalon gyaktad le akor hellen letudsz menni es igy feljebb

Sziasztok Megvan a Diablo2 kiegésuítõ cd je a Lord of Destruction de a key t nem tom hozzá ha tudná valaki írja már le vagy küldje el emilbe a [email protected] rta ja és magyarosítást hol lehet letõlteni a Diablo 2 höz? elõre is köszi

Laalee
a zenet ctrl+m el lehet kikapcsolni a menuben is es a jatekban is, ezt a loadert meg megnezem magamnak

Ha van 650 mega helyed a vinyon akkor szedd le imge/be a cd-t majd rakd be a Daemon-ba és sosem kéri többet a cd-t.Én igz játszok kb 2 éve a B-neten is

gumininja
Hm, igazad lehet, eredetinel lehet hogy kerne, arra nem mernek megeskudni hogy nem. A tobbinel tutira muxik.
rage
Eredeti exe kérni fogja a CD-t
Ha másért nem, ellenõrzés céljából
Ezért kell a loader.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gumininja
Nem kell cd bnethez sem. A lényeg, hogy az expansion cdrol másold fel a ....music és a ...movies .mpq-kat.(a music azért kell, mert a bejelentkezésnél a menü alatt zenél, amit cdrõl töltene, vinyóra csak az alapd2 zenéje van felmásolva instalkor) Soha többet nem kell igy cd játszani, az aktok közötti animoknál meg cancelt nyomsz. (hacsak nem full a telepités). Bnet, landor, vagy akár tcpip megy gond nélkül, mindenféle peccs, krekk, nocdmarhaság nélkül..

Én legalábbis igy szoktam, és eddig nem volt gond egyik helyen sem.
Laalee
tenyleg van valami ertelmes nocd crack amivel megy bnet? mert halal idegesito hogy comoszor megakad a jatek mert kedvenc jatekunk ugy dont hogy o most bizony a cdrol akar tok feleslegesen betolteni valamit...

ez azota meg izgibb kerdes hogy mar csak hc karijaim vannak, es emiatt majdnem behalt az egyik... hála maphacknak kilepett epp idoben.

gumininja
ketsegtelen, eheh ;]
gumininja
sima 107es krekk kell a 109dhez is, nem feltetlen kell leszedni ujat, ugyanaz lesz az is.
ollie
Ja, értem.

ollie
Aha, és van hozzá eredeti CD pár ezerért a Media Marktban.

ollie
Ja, a Ghost-os fps-re gondolsz?
Szerintem az csak konzolra lesz.

zseniarc
A blizzardot majd a Starcraft 2vel tamogatjuk, ha jo lesz, csak mongyuk lehetett volna tavbbfejleszteni a strategiat es nem fpsre alakitani, de biztos jo lesz...
zseniarc
Jovan, jolvan, majd beugrok vmi boltba😊 thx
zseniarc
Tehat be kene szerezni egy ujabb diablot...
mongyuk en a procira gondoltam, de lehet igazad van thx
ollie
Vedd meg az eredetit.
Ha jól emléxem 3000 Ft a kiegészítõvel együtt. A hülyének is megéri.
Na meg egy kicsit támogatod a Blizzardot is, hogy megírja a Diablo 3-at
😉)))))))
Na és ha van annyi pénzed egy számítógépre, ami nem az alsó árkategóriába tartozik, akkor van arra is, hogy megvedd az eredeti játékokat is.

Laalee
meg kene venni az eredetit 😄 legrosszabb esetben is 5000huf a kiegeszitovel egyutt

Laalee
valszeg a crack nem lesz jo.

zseniarc
Lenne egy fontos kérdésem:
+van a Diablo II, de mikor felteszem nem akar elindulni ( dubla click az ikonra fekete képernyõ majd visszadob a windowsba)
a config:
AMD Athlon XP 2200+
512 ddr
cd/rw
gf4 mx440 128 mb

míg 1 éve ugyan ezen a cd-n levõ játék egy:
amd k6 350MHz
128 mb sdr
ATI rage
cd/rw
configon halál simán futott, tehát a kérdés adódik, MIT kéne tennem hogy el tudjam indítani???

(azért mondom, hgy u.a. cd mert nem teljesen az eredeti...)
Okszi és thxx...
Laalee
mf hez csak az esely van kotve 0% os mf el is dobhat barmit, csak nemmindegy hogy 10000 probabol 1 et vagy mondjuk 1500 at dob 😄

Hi! Gjoe: Ha van nagyon jó resistes cuccod, illetve kegyetlen jó egykezes fegyvered a palámnak nagyon megköszönném!! Most lvl72-as a palám, csak kicsi a sebzése: 1400-1800 fanatizmussal (27 pont) és a vengeance pedig 1600-2100-as sebzésû az meg 26 pont.... De ez kevés még...

A másik: Hétvégén csináltam Hell Mephirunt elég sokszor, de az istennek nem dob ki igazán jó cuccokat, pedig már 25 set tárgyat dobott ki és 10 unique-ot... Az a baj, hogy "csak" 270-es az MF -em? Értem ezalatt, hogy ilyen MF-el soha nem fog kidobni elite unique cuccokat mondjuk? Ez fonots lenne, mert akkor nem gyakom tovább feleslegesen Mephi-t. Ha MF-hez van kötve, hogy mit dob...

AMúgy klassz cuccokat dob ki, csak a legjobbnak is 51-es a szintkövetelménye és én 76-os vagyok, tehát nekem csak félig meddig jók... Meg az a gyanum, hogy tök mind1 Hell vagy Night a gyakás helyszín, általában hasonló dolgokat dob ki...

Ma valószínû felmegyek, CD itt van nálam, ha lenne fegyvered vagy Ralnak ami már nem kell neki, akkor írd meg légyszi mikor tudnál felmenni... Elõre is thx..

Más: Kipróbáltam a Vietcongot...: Istencsászár!! Eszméletlenül bejön, de a másik: TOCA-t is kipróbáltam... Na az a KURVA JÓ!!! Amióta megvan csak azt nyomom... Legjobb autós gém amivel valaha is játszottam.. Grafika pedig abszolult ász... Döbbenetesen durva az egész és a karrier mód valami frenetikusan állat...... Szóval nagyon bejött mind2 gém... Bocs az offért, de nem tudtam kihagyni...........
Davidus
NM Mefit gyaluld õ nagyobb eséllyel dobhat burit.

V9ykn8_TZL0

fijjug!
ki az aki eldobhatja a burizát???
mefit sorozatosan herélem .......(hellen)de õ nem hajítja !!
lehet ,hogy nem amával kéne nyírni???

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Jo a sima dmg reduce%, foleg duelben, vagy cowon. Magic reducebol meg nincsen %-os, igy meg komolyabb szinteken semmit nem er. Inkabb magas res + absorb.
Attól nem kell tartani. =)

Mike at home
dehogy baj
most nehogy megsertodjel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi!

Fentvagyok, ha valaki jön az rulez lenne! Goe! Ha van valami jó fegyvered palámnak nagyon megköszönném. Ugyanis nightmare-en agyonvágok mindenkit... Fanatizmus 20-as😊 , de hell már kicsit rázósabb... Ha van fegyver feltétlenül szólj!!! Ja és meglett az Immortal Kings Kesztyû is.... Hell Bocin találtam... Kegyetlen jó egy kesztyû... Na majd gyere!
Nembaj, nekem igy tanitották anno, és igy szoktam meg, nomeg valahogy multiban is ez a szokás, legalábbis eddig akivel játszottam hasonló elveket vallott ha el kellett csalni. Fõleg Multibartuc ellen. Igy tuti hogy nem jön utánad, nemtom mennyire gyors az a paladin. Másik dolog meg az, hogy ha bartuc leveri, akkor hogy birkózik meg a többi minyokkal? Ha azok is erõsek és marad a elcsalós módszer, akkor igy tuti nem fut bele közben a környéken kóborló bartucba. De kétségtelen tény, röviden a tipp csak annyi, hogy csald el és menj tovább nélküle.

ui: már az is baj ha valaki próbál valamit normálisan és picit bõvebben leirni úgy, hogy esetleg a másik fél is értse mire gondol? (...)

Mike at home
nem kell ilyen bonyolultan, eleg elcsalni, elbojong o egyedul is, semmi tp nem kell

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csald el sarok, aztan old baal

Mike at home
szerintem meg a mgdmgred jo, bar ez szubj

Mike at home
szvsz aki 80as pala nemtud megol minion legye ongyi 😊
hagyd ott

Mike at home
i, es berak a legkozz.re

Mike at home
pl. en bizt magy vagy

Koszonom elore is, ezt megprobalom
szint=szintet

Irtds ki az egész pályát elõtte és az aktuális szint is. Ha jön bartuc, csald el a hely valamelyik szarnya fele(jobb vagy bal, lenn vagy fenn), ami mar üres. Ott TP vissza a városba, es az immár üres és biztonságos world2 wpn keresztül sétálj vissza baal elé, és folytasd a lordokkal az irtást. Addigra õket is kidobja már baal. Bartuc felé ne menj, az onnan ki nem jön ha nem csalod újra elõ. Az utolsó minyonnál is eljátszhatod ezt, ha esetleg túl erõs lenne az is. De õt bartuccal ellentétes irányba vidd.

Van egy eleg jo Battle Axe-m, meg a Heaven's Fist 20-on all, de nem igazan tudok kozel menni, mert akkorat ramver, hogy a life qrvara fogy, ha meg iszogatok, gyogyulok, kezdhetem elolrol
Akkorat kell rabaszni hogy ne legyen ideje gyogyulni. Ehhez kellenek a legtaposabb cuccok, amit meg ugye rendes jatekkal sinte eselytelen megtalalni.
A windows local settingst figyeli, ha magyarnak allitod be, akkor a LOD hun-1-re rak.
Magic dmg reduce suxx, tul keves (hellen legalabbis. normalol, meg nighton amugy se veszelyesek a lovesek) inkabb magas res + absorb, az er is valamit.
Segitsetek!
Paladinnal (80. szint)jatszom,nightmare-n az Act V-ben Baal minionjai kozott van Bartuc The Bloody.
Allandoan ujragyogyul, mar egy hete probalom leirtani, de sohasem sikerul. Tudtok valami megoldast?
Köszönj be úgy hogy "sziasztok", és ha magyarul köszön vissza, 90% hogy õ is magyar =)

Mike at home
akkor lehet, hogy a jatek holnapra marad, mert lassan el kell indulnom a dokihoz

Mike at home
valamikor errol olvastam, de most en sem talalom a battle.net-en
lehet, hogy a diabloii-n volt?

G. Joe
szerintem most is fent van.

http://deathfellows.hu/