Árnyvadász#8952
Igen:) Számomra hihetetlen az, hogy van egy játék amiben annyit kell csinálni, hogy klikkel az ember és kész
-gyakran emiatt le is írják sokan- ,mindeközben meg órákat lehet róla beszélni és könyvet lehetne írni róla annyira összetett. Ez a nagy dolog! A tartalom igen mély, a felszín pedig rém egyszerű. Na de nem akarok megint elkalandozni.
Ígérem ki fogom azért próbálni, és el hiszem neked, hogy ez így van. Egyáltalán nem kételkedem benne. Csak nekem fontos az, hogy egy olyan karakter mellé válasszak csicskát, akivel még tulajdonképpen játszom a Diablot, haladok vele előre és csinálom a küldetéseket. Ilana-val már végigvittem és az utolsó négy szint semmi másról nem szólt csak arról, hogy: ACTV és mindenhol run. Meg esetleg befigylet pár Hell boci. Ez pedig ideig óráig okés, de utána már szörnyen frusztráló tud lenni.
Tehát a lovag mellé 100% felveszem ezt a fajta csicskát és valószínű, hogy inkább a Holy Freeze-est. Ja igen! Régen volt, de nekem úgy rémlik, hogy a Holy Freeze-s csicska nem hordhat fegyvert ugye? Csak sisak és páncél... vagy másképp kérdem: Lehet e kezébe tenni (engedi e a program)? Vagy ha lehet, akkor a fegyver plusszok adódnak a csicskára? Mert ugye az csak lövi a fagyvarázst állandóan... majd erre egy választ plz... Thx