Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat persze
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha kepeket akarsz mutogatni, szamtalan lehetoseged van, pl: tar.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Onnantól meg én huztam mindenkit. ehh

n00b$ foreva...
Amugy meg nem hozták meg a cd-m mert nem tudtak elérni telefonon. na majd holnap.

Az meg ahogy valaszoltal, no comment..
Es igazad van, telleg csira meg ez a paladin, dehat majd lesz jobb/erosebb/nagyobb is, emiatt kar aggodni vagy szabadkozni.
És ha nem nagy kérés, látva a magyaritást, fordítsd vissza a magyar kifejezéseket angolra, mert így nagyon gagyi. Köszike. =)
ui: bátyám 10 perce röhög ahogy meglátta a képeket...

Ez igy a Paladin fele roham sebzessel tobbet szebez, mint amit a 12. szintu egi villam sebzes (de a varazslat mindig talal 😊 )
A paladinnak valo pajzsban pedig egy Ral Oth Tal szoveg van 😊 sajnos meg a normal szinten talaltam ezert keves a vedelem de nem cserelem le mert kurva jo a tuz,fagy,mereg,villam vedelme :]
de most egy maszkot szereztem neki (NO CHEAT)
a nightmare szinten talaltam a 3. varosban, a runekat mar regota tartogattam
Szerintem azert nem rossz 😊
vidéki vagyok és azt irja hogy 17 órán belül postázzák a cuccot. Hát még minden nem hozták. Ha meg napközben voltak itt akkor meg suliban voltam, de akkor is lerakhatták volna a számlával együtt vagy bedobhatták volna a postába... De lehet hogy még nem is hozták 😊
Már fent akarok lenni batleneten. 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem vizszintesen kell letenni, hanem fuggolegesen, akkor sokaig benne all. Gyakorolni kell a celzast, de megeri.
Statok: ero amennyi a cuccokhoz kell (118 guardianhoz, asszem 135 stormhoz), dex: 150 whistanhoz (max block 99-es szinten), 240 stormhoz (szinten max block), life, mana: olyan 80-100. Ha full reduces sorcit csinalsz, akkor storm + guardian + harlekin kell, viszont ez nem legit duelben, oda a legjobb a whistan + guardian (max blockon felul a faster blockhoz is jol ad). Ha csak cast delayes spelleket hasznalsz (orb, FW, hydra), akkor oculus, ha novazni akarsz (teheneknel jol arat) akkor wizardspike (sok mana, fast cast, es 75 allres). Sapit, pancelt, pajzsot erdemes megsocketelni, es UM-ot rakni bele, oculusba, wizardba pedig 13-15% allres jewelt, igy guardiannal es thunderstormmal mar 85-95% allresed lesz (+ light absorb), igy mar a multi lightos bossok is csak gyogyitani tudnak.
😊
Singlehez is jo lesz? vagy csak multi?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Egy a lényeg: Bármelyik ágot kezded el a FROZEN ORB a legfontosabb!!! Azt nem lehet kihagyni. És nem baj, ha nagyon elosztogatod a pontokat elõtte, csak úgy koncentrálj, hogy lehetõleg 2 ágra menj rá, ne háromra teljesen. Én pl. a tûzlabdára tettem vagy 12-13 pontot, de nem ütött vissza késõbb, hogy erre elment a pontok java része. Lényeg, hogy a 24-30 szintû varázslatokra menj rá, az ezt meglõzõekre elég pár pontocska... Már normálban sem lesznek erõsek ACTIV közben, meg után... Addig viszont szuperek. De odáig hamar eljut az ember.
Én így használtam sorrendben:
Elõszõr Fire Bolt, aztán jött a Frost Nova (mennyire imádtam!!), utána a Fire Ball, majd egy kis Blaze, bár azt nem sokáig és jött a Blizzard ami nagyon hatásos volt. Ez még normál AKTV-ig így ment, aztán megtanultam a Frozen Orbot és onnantól kezdve Blizzard meg a teljes fagy ág varázslatok elfelejtve, maradt a tûz ág, azon meg vagy tûzfal vagy meteor, vagy hydra... És közben Fire Mastery is...
Az a jó a sorciban, hogy folyamatosan változik a varázshasználata, de amikor eléri a normál végét már csak a magas szintûekkel lehet normálisan haladni, abban viszont az a jó ahogy azok egyre erõsebbek lesznek. Csak mint lejjebb utaltam rá, egy idõ után már frusztráló tud lenni, hogy FO-val végigmész azt ennyi, közben meg a fagy immunisak ellen szórsz néhány meteort-hydrát-tûzfalat... Ha meg van villámág, akkor befigyelhet a Thunderstorm is... De addigra már mindenki halott😊
Viszont látványos és izgalas sorcival lenni és meglepõen könnyû is. Csak sokat kell futkosni, de még azt sem nagyon...
A karakterpontjaidra pedig:
Nekem lvl76-on van most:
944-es életem
75-ös erõm
525 manám (regeneráció befigyel persze, mert ez kevés lenne)
NA a Dexterity az amelyre egyetlen pont sem kell. Én kb. 3-4-et tettem rá az egész játék alatt.
De ha gondolod megpróbálhatsz indítani egy harcos varázslónõt!!! Fire Enchantos fegyverekkel és jó dexterity-vel... Nagyon dögös lehet... Lehet egyszer kipróbálom.. Mert az Enchant egyébként kutyafaszát nem ér, ha igazi mágus vagy, max 1 pont és ott a hydra, de én 1 pontot sem tettem rá... hydra a botom miatt volt egy darabig, de aztán nem használtam. Meteor-FO kombóval mindenki feküdt, esetleg néha egy kis Static Field, de megmondom õszintén mire azt használod az idõ meg és azalatt már mindenki halott réges rég😊
remélem tudtam segíteni......
Nagyjából tavaly szeptember-november óta... De nagyon-nagyon idén januárban kezdõdõtt. Most viszont fellélegeztem és csak mint egy játékot úgy nézem a Diót, nem mint Drogot. Ezért is kezdek el mással is játszani. De azért a Dio is marad, csak nem úgy nyomom ahogyan azelõtt..
Én a villámágot kihagytam. De ez nem azt jelenti, hogy neked is így kellene tenned.
Alap: fagy ág kötelezõ!
A másik kettõ közül pedig szíved joga, hogy melyiket választod.
fagy ág: Frozen Orb!!!!! Ameddig lehet.
Cold Mastery 3-4 pont max.
A többit rád bízom.
tûz ág: Meteorra esküszöm. Kimaxolni ameddig lehet, vagy tûzfal kimaxolva, de azon átlépnek a gyors ellenfelek. Tûzmesterség is ameddig lehet kimaxolni...
Villámág: Teleport, Villámvihar, Villámgyûrû... Ezek fontosak.
Én hellen csak az FO-t és a Meteort használtam. Kicsit unalmas is volt emiatt.
Fontos lehet még villámágon: Static Field és Energy Shield... De az elõbbi Bossoknál nagyon lényeges, különösen Durielnél... Amúgy nem egy nagy kunszt.
A legjobb varázslat a Frozen Orb.... Ezzel nincs megállás. AKi meg fagy immunis, annak ott a meteor, tûzfal, villámvihar....
Nagyjából ennyi..
Mindez 2000. óta? ^.^ Csak ki kellene próbálnom ezt a játékot! 😄 (csak vicc én is szeretem)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
most induitottam aegy sorcit, már rég játszottam vele, mire érdemes tenni? fõleg hellre gondolva
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
3 barbár nagyon húzós volt, aztán mikor azt hittem már feladom (5-ször haltam meg és azt sem tudtam mi a faszt csináljak) jött egy kiváló taktika:
Mielõtt megérinteném a könyvet, teleszórtam meteorral a pályát, majd ezután könyv megérintve és futás körbe, körbe.... közben FO és lám így sikerült sebzõdés nélkül likvidálni a fiúkat...
G.Joe köszi a pénteki játékot, nagyon tuti volt! Mike kerestelek, de nem voltál. vasárnap inditottam egy Amazont, most azzal viszem, de már nem egyfolytában... Blitzkrieg, Vietcong, Toca Race jön elõbb, majd utána..
Eddig igazi Dio függõ voltam, mikor szombaton végigvittem a sorcival, nálam eljött a függetlenség napja😊 Neten amikor lesz idõm továbbra is nyomom palával, meg néha single, de most más játékokra pályázok..
rá két hétre volt a DVD tokos feleannyiért
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!