• Árnyvadász
    Bobber: Azért nem játszom a neten Diablo-t, mert csak a munkahelyemen van net. De ez sem igaz teljes mértékben, mert játszottam innen is, csak az ugye nem egészen olyan, mint otthon nyugodtan. Lett is egy lvl74-es palám és most pedig egy lvl25-ös druidám van a zárt bneten. A druidát az elmúlt héten hoztam össze, de kb. ennyi is volt, megjött a fönök és nem hiszem, hogy letudok itt ülni játszani egy ideig. Ez a fórumozás még csak hagyján.

De anno sokat játszottam az OpenBneten, persze kizárólag olyan csapattal akik nem voltak cheatesek. Magyar srácokkal főleg, mert úgy az igazi.

Őszintén szólva nekem mégis jobban bejön a single, akárhogy is nézem a dolgot. Persze LAN-ba is sokat nyomultam a Dio-val, de számomra a két legkedvesebb játékforma a Single és a ZártBnet. Ha otthon lenne net, akkor 100%, hogy zárton játszanék, de ez sem zárná ki a Single örömöket.

Singleben bizonyos szempontból jobban kiismered a játékot és jobban át is látod. Hiszen egymagad kell megoldanod mindent, akár nehezebb (/players) helyzetekben is. Tehát több tapasztalatot szerzel a játék mélységét illetően. Az igaz, hogy nekem most csak az assam full 1.10-es, őt kb. két hónappal ezelőtt indítottam el, és mostanra értem el vele a finishbe. Persze ez az idő jóval kevesebb lett volna, de esténként-hajnalban vagy hétvégéken tudtam csak játszani. Érthető, hiszen 30 évesen az embernek nem a játék a legfőbb elfoglaltsága. De mivel szeretek játszani ezért a Dio-t mégegyszer szerettem volna elővenni, mert úgy érzem még nem játszottam ki igazán. 1.09 alatt maximálisan. De az új patch sokat változtatott rajta és itt még vannak lehetőségek, arról nem beszélve, hogy adós vagyok magamnak egy igazi ütős paladin összehozásával. Jelenleg így áll a sor, ezeket a karikat csináltam meg az elmúlt másfél év alatt: 1.10.ben lvl88 martial arts assa, 1.09-1.10 (ennek 90%-a 1.09-ben történt) lvl78 barb, lvl78 sorc, lvl50 pala, lvl42 ama és anno a Diablo2 (sima LOD nélküli) egy lvl30 nekro, a többi karakterem a bneten van amit írtam is fentebb. Illetve a lovag az már törölve. Ez lehet nem sok, de rengeteget utánaolvastam a különböző oldalakon a játékhoz és ez is számít valamelyest.

Shamannak igaza van abban, hogy nem szabad leírnom még karifejlesztési útmutatókat, mivel nem ismertem még ki az 1.10 lehetőségeit. Ez igaz. Egy karakter ehhez még nagyon kevés. De most a barb, pala, sorci karakteremmel 1.10 alatt haladok tovább. Tehát ez már a tesztfolyamat kezdete.

Ez a nightos csicska felvétel nálam megbukott. Állandóan meghal, nem tudom rendesen bevédeni. Ez főleg a Might-osra vonatkozik. A Holy Freeze-s még csak csak, de nincs kedvem vele szöszmötölni. Teljesen felesleges az assám mellé egy kisérő a Shadow Master bőven megteszi és gond nélkül leszedünk mindenkit. Kicsit unalmas álladnóan feléleszteni a hülye csicskát aki mindig beadja az unalmast. Ellenben Hazade akiről már tegnap írtam megállja a helyét és jó szolgálatot tesz. Persze őt is lekapják, de közel nem annyira gyakran, mint ha egy újat vettem volna fel, és így ő tényleg segítő társ tud lenni. Komoly, erős karakter. Még /players 8-on is megállta a helyét Hell ACTI-be sok ellenfél közt. Szóval ő jó. Tegnap még lvl75-ös volt, mára elérte a lvl77-es szinet. Illetve ezt még este sikerült összehoznom neki.

Ha fel is veszek Night-os csicskát csak a paladinommal teszem majd, akivel együtt tudnak fejlődni és érni is fog valamit, nem ütik le állandóan. Úgy okés. Azt nem hagyom ki, de hogy Ilana mellé... Értelme nincsen. Meg nem is kell.

Shaman: Az AR-es dolgot félreértetted. Én a barbommal kapcsolatban írtam, hogy annál használom, mivel így kevesebb pontot kell raknom a Dex-re és mehet több a STR-re. Ez egy taktika volt részemről, hogy minnél többet tudjak rakni a STR-re. Assamnak nincs segítője és ha lenne is azt tudom, hogy az AR nem ad sebzés plusszt, csak a DEX és STR pontok. Semmi gond.

Azt hiszem ennyit akartam írni. Most más nem jut az eszembe. Jó játékot mindenkinek!