ja mint mar shaman is irta szinte mindenki nightos kiserovel szaladgal es hat ismetelnem kell nem veletlenul:):):) szoval erdemes felvenni az asanak a kiserot de igyzabol szerintem meg raersz ert ha fejlsezteni akarod a karidat akkor most ugy is baalrunba mesz ott meg egyenlore dogleni fog.
en ugy szoktam csinalni hogy felhuzom a karimat a megfelelo szintre utana veszek csicskat es a csicska szintjenek megfelelo helyen irtok mint a barom ami nekem mar addigra nemigazan okoz problemat:):) igy eleg jol fel lehet tapolni a csicskat:):):) amugy martialos assa melle en meg nem vettem csicskat aszem pedig nekem is ilyen assam van de hogy oszinte legyek nem is tom milyet vennek melle:):):)
lehet hogy kivetelesen szakitanek a hagyomanyokkal es AR csicsot vennek neki mert nalla a mightnak nem osk jelentosege van mert nekji nem a fizikai sebzesei nagyok hanem altalaban az elementalis sebzesek amik szamitanak na de ahoz el is kell talalni az ellenfelet:):):) a fagyis csicska meg nem otm tud e segiteni szal jol gondold meg hogy milyen csincskat veszel fel:):):)