• Árnyvadász
    Köszönöm! Ez valóban ígéretes tárgy. Bár ahogy látom, még egy kis Druida képesség is befigyel.

Sztori Magazin helyett, csak sztori:

Tegnap előtt kb. (mostanság eléggé szétszórt vagyok) a lvl76-os barbommal leugrottam megnézni miújság a Nightmare Ősöknél. Mivel már ré találkoztunk, gondoltam elbeszélgetünk kicsit és ennek baltám éle majd még nyomatékot is kinek-minek a fejére, testére. Hisz így szép az élet. Na de nem lenne teljes a menta, ha nem vittem volna magammal hű társamat és kisérőmet a Csicskát. Neve: Hazade. Alapból erre hallgat.

Nos az kis csicskám elkezdett foglalkozni Madwac-al, míg én messze földről híres forgószéltáncomat jártam, ám valahogy arra az álláspontra jutottam, én inkább most pihennék egy kicsit. Miért is? Hazade egyedül rendberakta a társaságot én meg leálltam nézni az egészet, "majdhogynemcsak" mozijegyet nem váltottam. :)

Hazade amúgy lvl75-ös és ha ráordítok akkor védelem: 7000 felett, életerő: 2500 körül, ereje 185, minden ellenállása 75 a fegyvere pedig ViperFolk vagy ilyesmi, ez egy elite unique szálfegyver. Ő amúgy szálfegyveres AR (attack rating emelő) csicska. Sebzése 820-1600 körül Ja és ugye amit nem lehet kihagyni: Méregsebzés, életlopás befigyel (ez a sisak miatt), plussz a fegyver Nagyon Gyors Támadási sebességre képes, ezenfelül még 50%-al megnövelt támadási sebesség is van.

Ez a csicska már majdnem kari:)