Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy hol veszed csak origi legyen, serulesmentes celofan csomagolasban
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
B.neten is volt olyan skill hekkes sorci, hogy a 2400 manamat 95% res + absorb mellett 2 ts-sel leszedte. Na ilyenkor jo lenne egy IP kill. 😊
Lehet csalni, ha az ember ugy erzi magat, csaljon, de mas jatekat ne tegye vele tonkre. Mert ha tonkreteszi, a masik is nyilvan ugy kezdi hogy keres vmi csalast, mert csak azzal tud visszavagni, igy a jatekbol semmi se marad.
Akit erintett, annyira nem nevet rajta. Magyarok kozt is tarolt rendesen.
Pont azert mert a penzhamisitok se a krumplinyomdat meg a kifestokonyveket buvolik. Gizdazni akarnak vele. Erre rajaccik, hogy az egesz dio a cuccgyujtesrol szol, csak az szamit milyen cuccod van, a tobbi (skillek, tudas) total masodlgos, igy joreszt az ilyen embereket vonzza.
B.neten mar nem eri meg botozni, rengeteg ismerosomnek toroltek egesz accountjat emiatt (figyelik a tul rovid es nagyon gyakori gamekat, ami 99.99999999999%-ban botra utal).
Nem a kiprobalassal van a problema, hanem hogy szinte biztos hogy ha jon vki veled szemben, az +9999999999 to all cuccokban jarkal. Mondjuk mar a b.net se olyan tiszta mint classicban, de legalabb a blizzard tesz vmit a legdurvabb dolgok ellen.
Aze' ennyire hekkelt cuccot nem acc a b.neten, ott inkabb csak olyanok vannak ami bugged item, tehat pl. olyan gyuru, ami az oculus tulajdonsagait kapta, es hasonlok.
Pentek 188h, 3huszar.
Aze' a b.neten is erhetnek meglepetesek. Buriza armor, oculus gyuru, +7 skilles soj, 255 skill, es tarsai. 😊 Igaz a nagy blizzardos acc torleseknek aze' van mar hatasa.
De legkorabban csak ejfeltol jo a pingem, akorul kene kezdeni.
Ok. Reggel csinaltam 1 uja amat, van mit fejleszteni. Mar 62es.
Persze. Indok mindig van a csalasra. Neha ertheto is. Engem nem is zavar ha valaki csal openben egeszen addig, amig - hogy idezzem Árnyvadászt - "Én is Dueleztem... Ki is nyírtak😊 Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintû volt...". Vegigjartuk anno az osszes csetet, ircet, sok mindenkivel jaccottunk (volt egy 2-3 fos allando tarsasag, akivel egyutt nyomtuk) es annal nem volt szarabb amikor egy legit hostunkon jatekosra varva, megjelent egy fullcsit amazon.. Lottek a duel varazsanak. Persze neha meg igy is levertuk, mert a csit a jatektudast nem helyettesiti. De legtobbszor esely sem volt, es hat koszonom szepen, ilyenek ellen nem akarok jaccani. Az sem volt megoldas hogy csak magunk jaccunk, kellett az ismeretlen, uj ember, uj technika.
Az egyertelmu hogy nincs ido sok mindenkinek jaccani az "elet" mellett. Ilyenkor johet a lev1 karibol csinalok gyorsan lev70est, es lassuk mit tud. Ez nem is lenne zavaro, vegulis megsporolt maganak par ora jatekot, ez meg nem tragikus. (servereken 2 ora alatt kesz huzas+boci egy-egy 70es kari, szal ez nem tragedia). Sot. Am legyen, oltoztesse is fel cuccokkal a karit az editorral. Nem mondom hogy nem zavar, de amen, par nap alatt megszerezheti igyis-ugyis, trade, mfrunok, stb. De ez az a pont, amire azt mondom hogy ne tovabb. Mert amikor meg ezenfelul a sisakba tesz +30allskillt, vagy +100allres small csarmokat, vagy +100000es def jewel...es meg lehetne sorolni. Ezeket mar nem toleralom.
Az, hogy kinek milyen az elete, nemtudom, es - engedtessek meg nekem hogy ezt mondjam - nem is erdekel. Ez egy jatek. Szorakozas. Nem akarom onmagam ismetelni, de azzal egyetertek hogy egy nehez nap utan az ember nem akar meg a diabloval is szivni, es csal egy kicsit. Ez ugyanugy elmondhato egy fpsnel is, GOD mode be es lo halomra mindenkit 1-2 oran keresztul, legalabb megnyugszik. Van ilyen, semmi kifogasom ellene, meg is ertem, nalam is volt mar hasonlo eset. De egyedul a gep elott, szingleplajben, nem multiban masok ellen. Es ez a marha nagy kulonbseg, hogy mire hasznalod! Mert jobb esetben megoli sajat maganak a jatek elmenyet, rosszabb esetben masoknak is belerondit a jatekaba.
Az egyertelmu hogy nincs ido sok mindenkinek jaccani az "elet" mellett. Ilyenkor johet a lev1 karibol csinalok gyorsan lev70est, es lassuk mit tud. Ez nem is lenne zavaro, vegulis megsporolt maganak par ora jatekot, ez meg nem tragikus. (servereken 2 ora alatt kesz huzas+boci egy-egy 70es kari, szal ez nem tragedia). Sot. Am legyen, oltoztesse is fel cuccokkal a karit az editorral. Nem mondom hogy nem zavar, de amen, par nap alatt megszerezheti igyis-ugyis, trade, mfrunok, stb. De ez az a pont, amire azt mondom hogy ne tovabb. Mert amikor meg ezenfelul a sisakba tesz +30allskillt, vagy +100allres small csarmokat, vagy +100000es def jewel...es meg lehetne sorolni. Ezeket mar nem toleralom.
Az, hogy kinek milyen az elete, nemtudom, es - engedtessek meg nekem hogy ezt mondjam - nem is erdekel. Ez egy jatek. Szorakozas. Nem akarom onmagam ismetelni, de azzal egyetertek hogy egy nehez nap utan az ember nem akar meg a diabloval is szivni, es csal egy kicsit. Ez ugyanugy elmondhato egy fpsnel is, GOD mode be es lo halomra mindenkit 1-2 oran keresztul, legalabb megnyugszik. Van ilyen, semmi kifogasom ellene, meg is ertem, nalam is volt mar hasonlo eset. De egyedul a gep elott, szingleplajben, nem multiban masok ellen. Es ez a marha nagy kulonbseg, hogy mire hasznalod! Mert jobb esetben megoli sajat maganak a jatek elmenyet, rosszabb esetben masoknak is belerondit a jatekaba.
mondjuk open-nél bármikor legyárthattál magadnak egy korrekt 60-70-es akrit, amin nem látszott, hogy editorral csináltad. mondjuk ez meg arra volt jó, hoyg kipróbáld az akr. mit is tud, mire érdemes ponmtot tenni, stb. meg lehet ezért vetni, de nincs mindenkinek annyi ideje játszani, így is sok idõmet elvitte a dio
csalásról általában: lehet csalva és élvezni egy játékot, igaz nincs benne annyi kihívás talán, de nem mindenkinek van szüksége arra, hogy még a játékok is szivassák, elég az a valós világban.
nem tudsom, érted-e mire gondolok.
csalásról általában: lehet csalva és élvezni egy játékot, igaz nincs benne annyi kihívás talán, de nem mindenkinek van szüksége arra, hogy még a játékok is szivassák, elég az a valós világban.
nem tudsom, érted-e mire gondolok.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én tcp/ip-n játszottam évekig
talán mert nem volt eredeti diom
talán mert nem volt eredeti diom
Felejtsd el az open battlenetet. Sosem volt ertelme ott jaccani, pont az ilyen idiotak miatt, akiken meg merem kockaztatni, egy darab origi cucc sincs, csak editalt szar. Ha a bnetre nemtudsz felmenni, akkor is ott a landor, cdkey nelkul, zart servernek, az openbattlet ugy felejtsd el ahogy van. Szerintem.
Mike: persze hogy lehet open kari is normalis. De evek alatt alig talalkoztam par normalis emberrel akik nem csaltak. Vannak ilyenek, voltak ilyenek es lesznek is csak a jatekert jacco emberek, de 99%ban a tobbiek +7allskill..stb-vel/ben maszkalnak. Habar a +30skilles sisak utan azt mondom, mostmar a regi nagy csiterek is kispalyasok, eheh.
Mike: persze hogy lehet open kari is normalis. De evek alatt alig talalkoztam par normalis emberrel akik nem csaltak. Vannak ilyenek, voltak ilyenek es lesznek is csak a jatekert jacco emberek, de 99%ban a tobbiek +7allskill..stb-vel/ben maszkalnak. Habar a +30skilles sisak utan azt mondom, mostmar a regi nagy csiterek is kispalyasok, eheh.
Hát szerintem meg nem. Egyéni elhatározás kérdése. Lehet open kari is normális
nyomtam
Udvi!
Megvolt a tûzkeresztség... Tegnap 16:00-tól este 22:00-ig nyomta az open battlenetet a barátommal. Néha váltottuk egymást... Én a sorcimmal nyomultam, õ a barbárjával. Kereskedtem magamnak egy amulettet:
+1 to sorceres skills, +83 life...
Ezért adtam neki 4 topázt, ebbõl hárpm csiszolt, egy meg tökéletes volt.
Barbár olyan cuccokat kapott, hogy csak lestünk. Kb. a fele ember cheater volt, rengeteg volt a Duel, de voltak jó fejek is.
Én is Dueleztem... Ki is nyírtak😊 Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintû volt...
De a legjobb ez:
SISAK: 61000 defense
+30 to all skills !!!!!!
2341%-os MF
És a lista még vagy 20 soros volt, csak ezek maradtak meg bennem.
Na ezt a sisakot egy szép fehérszínben pompázó cheater necro dobta INGYEN!!!! 😊))
AZtán eladtuk késõbb, mert ez megöli a játékot. Max. az MF miatt lett volna érdemes meghagyni. Aztán ajánlottak késõbb egy botot a sorcimnak. Olyan hosszú volt a listája hogy alig fért ki a képernyõmön... Nem kellett... Hülyék ezek a cheaterek... Na mind1.
Viszont most cool... 26-os az FO-m. És ez szupi. Meteorom is már 3000-en felül sebez, és alakul a molekula... Holnap megint femegyek, de ma is ha lesz idõm, csak már nem maradok bent délután, mert alig látok. Igy is mire hazaértem hajnali 2 volt😊))
Battlenet rulez... , de a zárt azért az jobb, csak ki kellett próbálni ezt is.
Megvolt a tûzkeresztség... Tegnap 16:00-tól este 22:00-ig nyomta az open battlenetet a barátommal. Néha váltottuk egymást... Én a sorcimmal nyomultam, õ a barbárjával. Kereskedtem magamnak egy amulettet:
+1 to sorceres skills, +83 life...
Ezért adtam neki 4 topázt, ebbõl hárpm csiszolt, egy meg tökéletes volt.
Barbár olyan cuccokat kapott, hogy csak lestünk. Kb. a fele ember cheater volt, rengeteg volt a Duel, de voltak jó fejek is.
Én is Dueleztem... Ki is nyírtak😊 Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintû volt...
De a legjobb ez:
SISAK: 61000 defense
+30 to all skills !!!!!!
2341%-os MF
És a lista még vagy 20 soros volt, csak ezek maradtak meg bennem.
Na ezt a sisakot egy szép fehérszínben pompázó cheater necro dobta INGYEN!!!! 😊))
AZtán eladtuk késõbb, mert ez megöli a játékot. Max. az MF miatt lett volna érdemes meghagyni. Aztán ajánlottak késõbb egy botot a sorcimnak. Olyan hosszú volt a listája hogy alig fért ki a képernyõmön... Nem kellett... Hülyék ezek a cheaterek... Na mind1.
Viszont most cool... 26-os az FO-m. És ez szupi. Meteorom is már 3000-en felül sebez, és alakul a molekula... Holnap megint femegyek, de ma is ha lesz idõm, csak már nem maradok bent délután, mert alig látok. Igy is mire hazaértem hajnali 2 volt😊))
Battlenet rulez... , de a zárt azért az jobb, csak ki kellett próbálni ezt is.
nemtom neked mibol all egy foliat letepni 😄 gyanitom te sem eroltetned meg a karjaidat vele
ha lefoliázott doboz beljesében van a cd key, akkor hogy az anyjaba lopja el? Aki meg megvesz kibontott csomagot annak ugy kell.
http://deathfellows.hu/
Én mindent ott veszek. Ha azonnal akarok valamit(pl az összes blizzard game)akkor ugyis mindegy hogy hol veszem mert mindenhol drága😊 Ráadásul házhoz is szállitják. Megrendelem másnap már itt a cucc. LOD is megvolt a megjelenés másnapján. Bár mondták hogy ha azonnal kell nem tudnak dobozt adni mert még nincs kész a magyar de nem izgatott😊
V9ykn8_TZL0
Pentek polforumos talalka, nem diablo! 😊
Az korrekt hely. Raadasul olcsobb mint a suttyo MM, ahol 3 ev mulva is teljes aron aruljak a gamet.
Ahhoz mar beepitett ember kell a szolgaltatonal, a megtalalt ember pedig ha vizsgalatot ker, es kiderul ki adta ki...
Ezert nem kell venni, inkabb letolteni (mar aki van olyan szerncses hogy adsl, kabelnetje van). 😄
Az korrekt... Eladok, vagy kis tolvajok?
2napi kemeny kuzdelem utan lenyom mar 1 fallent? 😊
marajunk a péntekben
akkor már otthon tudok lenni 3 elõtt
akkor már otthon tudok lenni 3 elõtt
Hehe, mive larra volt dolgom beugrottam a Westendbe a Mediaba. Kürölnéztem a cd-k között.
Mindenféle kutyánbak sem kellö szart láttam a félig üres poclokon, de diablot egy árva darabot sem. Gondoltam utánajárok a dolognak és elkaptam egy eladót.
Megkérdeztem töle van e Diablojuk?
-Melyik kell 1-es, 2-es, a kiegészitövel együtt?
VÁlaszt se várt, bement a raktárba és fél põerc mulva kihozta. 2990Ft.
Érdekes. Vajon miért nem rakják ki?
Tul gyorsan elfogyna? Vicces.
Mindenféle kutyánbak sem kellö szart láttam a félig üres poclokon, de diablot egy árva darabot sem. Gondoltam utánajárok a dolognak és elkaptam egy eladót.
Megkérdeztem töle van e Diablojuk?
-Melyik kell 1-es, 2-es, a kiegészitövel együtt?
VÁlaszt se várt, bement a raktárba és fél põerc mulva kihozta. 2990Ft.
Érdekes. Vajon miért nem rakják ki?
Tul gyorsan elfogyna? Vicces.
http://deathfellows.hu/
Megoldható ma? Mert nekem az jó lenne.. Csak mond mi kell hozzá és csinálom, ha neked is ok. frissítem az oldalt... várom válaszod.
open battle.net?
ha minden igaz, ma sajna nem lesz jó
ha minden igaz, ma sajna nem lesz jó
Huhhhhhhh..... A barátom CD-kulcsa JÓ ÉS MÜKÖDIK A BATTLNET!!! Hála a jó égnek.... Akkor nem megyek ma landorra, hanem Bnet-en leszek 4-tõl.. Most egy 4-es partyban voltam, Mephit megöltük... fasza volt! Elda takarított rendesen😊) Mivel a barátomnak jó ideig nem lesz nete, ezért a CD-kulcsa nekem jó lesz.... Otthon meg ha lesz net újratelepítem ezzel a kulcsal.. Valaki tuti leszedte aztán beleírt filccel. De szerencsére most így okés a dolog. Mike Battlenet 4 után? Hun1 és Eldasorceres névvel vagyok... Bent a játékban meg Elda.. Meg idejön a barátom õ meg Drachoo nevû barbárjával nyomja majd... szal megtalálsz ha neked is ok! Ja és ha megoldható, akkor a Grandfather-t elkérném.. Jól jönne neki!!! Ezt majd írd meg hogyan miképpen lehet megoldani. Thx!
lapozzál vissza, úgy két-három oldalt, és olvashatod ugyanezt
itt már majd mindenki megvette, éppen ezért
de azért köszi
itt már majd mindenki megvette, éppen ezért
de azért köszi
illegális szoftvert árultak, hoppá
egyébkáént ne vitatkozzunk, az imént basztam fel az agyamat a polban, pár idióta miépes károgását olvasva
egyébkáént ne vitatkozzunk, az imént basztam fel az agyamat a polban, pár idióta miépes károgását olvasva
keress egy hatosagot aki nyomozast indit a te ellopott cdkey ed miatt... foleg ugy hogy igazolni sem tudod hogy elloptak
nos a felhasznalok kb 98%ban dinamikus ipt hasznalnak 😄
tudd meg az ip címét, aki használja a cd-keyt
többet nem tesz ilyet, az biztos
többet nem tesz ilyet, az biztos
Jó tudni. Akkor a vevõszolgálaton legközelebb minden szoftveremet kibontatom ezentúl