• Árnyvadász
    Kipróbáltam a harmadik gépen is. Telepítettem és indítanám: Erre nem ismeri fel a lemezt. Azt mondja tegyem be a LOD lemezt, közben az van bent. Na jó én azt hiszem feladom.

Esetleg arra gondoltam, de lehet ez ökörség: Otthon NTFS rendszerű az a particíó amin a Dio van. Ezek a gépek meg FAT32-esek. Lehet ezért nem akarja menteni őket? Nem tudom. Szerintem ez nem lehet gond. Ami épp NTFS lenne itt bent és XP-s is, az meg nem olvassa a CD-t. Eddig semmi baja nem volt, azon a gépen is játszottam a neten és single-ben is. Most meg meg se nyikkan. Otthon még van egy gagyi régi gép, azon még megpróbálom ezt a csereberét hátha, ha nem akkor ennyi. Esetleg még egy barátom segít, elküldtem neki a mentéseim nézze meg nála megy e rendesen és tud e menteni meg cserélni. Nála van internet, szóval ott okés. Arra gondoltam még, de szerintem ez is baromság, mert tuti a mentésben nincs ilyen tárolt adat, hogy Otthon XP alatt mentettem itt meg W98, W2000 van aztán hátha emiatt, de ez lehetetlen. Ezek már csak túlreagálások a részemről, mert komolyan fingom sincs mi lehet ennek az oka. Mind1, otthon nyomom, ott megy, aztán a cuccokat meg megtartom. Nézegetni jó lesz, többet úgy sem tudok vele csinálni. Az meg kizárt, hogy a Barbommal megtaláljam ugyanezt a baltát... jaj de jó... picsába már. :)