• Árnyvadász
    Nem értem!!!

A múltkor írtam, hogy nem tudok menteni a Diablo-ban. Illetve ment csak éppen semmi nem történik, a karakter marad úgy ahogy volt.

Letöröltem a Diablo-t és feltettem újra. Elhoztam az otthoni mentéseimet: UGYANAZ! Látja őket, de ha bemegyek az egyikbe és valamit változtatok, utána meg mentek akkor: SEMMI NEM TÖRTÉNIK!

Gondoltam a gép szar, ezért fogtam és kipróbáltam egy másik gépen is: UGYANAZ!!! A harmadik gépen még nem volt időm kipróbálni, majd délután, azaz hamarosan.

De akkor most mi a **** van? Tudtommal lehet hozni-vinni a mentéseket a különböző gépeken ide oda. Eddig nem volt ilyen problémám sosem. Vagy 1.10 alatt már nem? Ez valami védelem? Nem hinném.

Bazz, Ilana a bérgyilkosnőm (lvl88) a hétvégén megtalálta a játék legjobb Elite Baltáját Hell ACTV-be, erre most nem tudom odaadni a Barbáromnak aki ráadásúl full Baltás barbárnak lett fejlesztve. Arról nem beszélve, hogy csupa Elite Unique cucc esett a hétvégén, mind lvl70 feletti szintkövetelménnyel és az assamnak nemigen jó egyik se, de a többi karimnak nagyon is jó lenne. De mentés nélkül szart sem érek így vele. Otthon meg nem tudok csereberélni, mivel ahhoz kéne hálozat. Hálókártya van, és be is állítottam minden szarságot (TCP/IP, DNS, egyéb.. azonosító), de mivel inaktív a kapcsolat, nem lát a Dio TCP/IP címet, így HOST-olni, JOIN-olni sem tudok.

Na ez mitől lehet? No mentés hiba... Ha valaki tud rá választ adni akkor megköszönném, ha nem akkor odaadom a cuccaimat neki, mert utána nekem is megmarad, mivel nem ment a program :DDD ÁÁÁÁÁ.... Amúgy is odaadnám, csak...szóval röhej az egész.