• Árnyvadász
    Nekem egy lvl87-es assam vam és életképes még /players8-on is, csak Hell-en ezzel a paranccsal már óvatosabban kell menni. De az egész 1.10-es Diot szinte mindig /players 8-on vittem végig és szépen haladtam.

Első és legfontosabb: Natalya Set kötelező.
    Második legfontosabb: Sok olyan tárgyad legyen ami plussz skilleket ad. Nekem 34 pontot sikerült eddig összegyűjtenem a Phoenix Strike-ra és ez így nagyon rendben van.

Nekem Martial Arts-os assam van, a csapdákat kihagytam teljes mértékben, és nem is baj. Mivel a Shadow Master (segítőm) aki egy megidézhető társ, azt is tudja varázsolni amire te egy pontot sem raktál. Így akár ő csapdázhat is, ha úgy tartja kedve. Az AI-ja igen kellemes, mindig olyat tesz ami hasznos az adott helyzetben. A Shadow Warrior sem rossz, de én a Master-t használom. A Warrior mindig azt a két képességet használja, amit te is használsz éppen. Viszont ahogy észrevettem nem rakja magára a gyorsabb futás járás skill-t, így leléggé lemarad és szörnyen lassan üt, ha éppen arról van szó.

Shadow Disciplines-ből a karomr képességre rakj, mivel ez ad plusszt a karmokra. Támadási értéket, sebzést növelve. Próbáltam más fegyvert is a játékban, de egy assanak a karom a legjobb. Ezzel lehet igazán kiaknázni a gyorsaságát és itt jönnek elő azok a martial arts-os képességek is amik a Phoenix Strike alatt vannak a bal sorban egymás alatt. Ezek kétkarmos feltöltésűek, igen gyorsan töltődnek, és sebzésük összeadódik, ráadásúl 8 másodpercig megmaradnak a gömbök körülötted, tehát válthatsz másik képességre és azt is hozzátölti, majd egyszerre kisütöd és ezt nem igen éli túl az ellenfél. Akár 20k-s sebzést is be lehet így vinni, szóval nem rossz. A Phoenix Strike csak egykarmos feltöltős, de ez azért van, mert a sebzése nem adódik össze. Előszőr meteort tudsz repíteni az ellenre, aztán villámot, ami szépen cikázik nagy területet bejárva, utoljára pedig fagysebzést. Ez is nagyon hasznos, és ebből jól látszik, hogy ez az ág utolsó és egyben legjobb varászlata. Mivel Hell-en így az immunisokat szépen ki lehet játszani a PS-al.

A Shadow Disciplines-nél van még egy árnyékba borítós varázslat és egy letaglózós plussz konvertálós is, ami nagyon jól jön ha nagy tömegekben támadnak rád, de ezt gyakran alkalmazza a Shadow Master segítőd is, viszont nem árt ha te is kitanulod. Ezekre nem kell sok pont a +skill-es cuccok majd megemelik. Ami lényeg ennél a fajta assanál:

PS max.
    Az ezt megemelő háromfajta varázslat is majdnem max. Ezek összefüggenek egymással, az egyik emeli a PS-t, míg a PS emeli mindhármat. Nevet majd megnézed, most nem vágom fejből melyik melyik. A Claw Mastery-t is majdnem maxig érdemes kihúzni és a Shadow Master is legyen elég erős (20 pont legalább). Ami még bejött a teleport rúgás és ami közvetlenül alatta van skill, ez rúg és közben robbant is, eltávolítva az ellenfelet a közeledből. Teleportrúgás pedig akkor jó, ha beszorítanak és tuti halál lenne, de te kiteleportálsz egy rúgással a külső ellenfélre, majd mész onnan a picsába. :)

JA ÉS A LÉNYEG! Kobra rugás a leghasznosabb, ha elszívják a manádat és az életerőd is lemegy. Mivel ezzel pár karomtámadás, vagy rúgás és maxra visszatölt manát-életet. Sokszor kell majd használni, így még potion sem kell. Hell 3 babárt csak ezzel a kobra rugás (vagy ütés) tudtam elintézni, mert másképpen 100%-os halál volt a részem.

Nagyjából ennyi, duelre is jó az assa, bár a csapdás abban talán jobb.