Árnyvadász#8660
Kicsit leizzadtam, amikor találkoztam kb. 5 perccel ezelőtt a Bneten egy Legit Paladinnal. Le is ellenőriztem, minden okés volt nála. Szóval a defense borított ki, meg hogy nem tudtam megütni, de aztán elmondta miért. 179.000-es a védelme. Ekkor nyeltem egyet és kijelentettem csíter, aztán megmutatta a cuccait és ekkor is egy világ dölt össze bennem. Minden cucca rúnaszavas volt, de a legjobbakból. Fegyvere, páncélja, pajzsa és a többi... Mindeközben lvl99-es a srác. Amikor kiléptem abból a játékból, ja igen mert azt nem mondtam, szóval dueloztunk, tehát amikor kiléptem a játékból, már tudtam: Paladint indítok, harmadszorra igaz, de olyat mint a srácé. Mert az ok, hogy Baal-t is alig tudom megütni Hell-en pedig AR 13000 (ezt már írtam régebben) de ezt a srácot még csak hírből sem és emellett volt neki 10.000-es életereje és Holy Freeze is befigyelt, szóval a rettentően gyors bérgyilkosom most egy 500 éves lajhár sebességével csapkodta a levegőt, kb 1km/óra sebességgel. Szóval vannak szép dolgok az életben. Amúgy ez nem zárt Bnet volt, hanem Open, de ez nem vont le semmit, mert a karaktere mint elmondtam full legit volt a srácnak. Amúgy is mindig oda megyek ahol ilyen emberkék gyülekeznek, mert nem szeretem ezt:
Első:
Én: -Kell egy +1 to cold skill-es Charm, kérdem egy fiatal Sorcitól. Mire ő: Ááá köszi nem, mert nekem +100 to all skillem van és mutatta miből is...
Második:
Kérdem: Mennyi a sebzésed, mert eléggé nagynak tűnik? Srác: 1,5millió-2,1millióig. Most erre mit mondjak? Kiléptem.
Harmadik: Benyomom a party kiválasztó menüt (P) és nézem ki hanyas szintű. Egy srác: lvl247-es volt. Ok. Innen is léptem.