• Árnyvadász
    Vírus nem, mert állandó vírusvédelem van a gépen és a frissítés is folyamatosan töltve van. Windows-al nem lehet probléma, tehát akkor a Dio romlott el. Szomorú vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny, még így az 1.10 után is. Újra fel fogom rakni. A másik gépről már le is szedtem. Ezen most hagyom még, mert zárt bneten a karimmal tudok rendesen játszani. Épp most jöttem onnan, hogy megnézzem van e válasz.

Amúgy azt a "ma este Dio"-t nem lehetne előrehozni mostra?:) éppen ráérnék én is... De ahogy elnézem a mai napot, szerintem 16:00-ig tuti tudnék menni, ha esetleg ne adj isten ti is ráértek. Max. nem menti el a változásokat a karimnak, de nem lényeg, mert úgy is olyannal mennék akinek megvan minden és fejlődni sem tud már, vagy nagyon gyéren, de ez kizárólag players 8 only és azon belül is inkább ACTV-Hell Cow... Hell Cow-ot tudok mondjuk nyitni, mert a királyt nem öltem meg... Tegnap egy sráccal ketten nyomtuk is OpenBneten a Hell Cow-t, de fejlődni ezen alig-alig, viszont cserébe jó sok zöld cucc hullott... Az is valami:)