Baj van és egyenlőre még nem akarok reinstall-t. Az a helyzet, hogy törölni sem tudok a karakterképernyőn karaktereket és ha betöltöm akármelyiket, és veszek ezt azt, meg mondjuk átöltözöm, akkor amint kiléptem a karakterválasztó képernyőn nem történik semmi változás, vagy ha ismét betöltöm a karaktert, akkor a régi állapot marad. Tehát egyszerűen nem menti el amit addig csináltam.
Bneten volt pár érdekes fagyás, amikor is újraindítottam (reset) a gépet, mert csontra fagyott, namármost lehet ettől kergült volna meg a mentésrendszer? Nem értem a dolgot, és ha valaki már járt hasonlóképpen inkább megvárom a válaszát, semhogy elkezdjek most egy hosszú reinstallba.
Ez volt az egyik gépen.
A másik gépen meg beteszem a CD-t és CD-ROM drive error üzenet jelenik meg ha indítanám a Diot. Ott el sem indul. De ugyanakkor más CD-ket meg olvas rendesen. Azon is volt egy két hasonló jellegű leállás, szóval lehet ott is ez a gubanc. De kérdem, ennyire érzékeny lenne a Dio, hogy utána már mindenfajta baja lesz... Eddig ilyen nemigen volt.