• Bobber
    az nem kifejezes hogy mennyire cuccfuggo:):):) nekem a barbim annyira nem hal mert egy stormshield ill leviathan gondoskodik a vedelmerol hogy a lenyegeseket emlitsem ill van rajta egy Wolfhowl sityak es egy Verdungo's Hearty Cord ov na innen kezdve a vedelmem egysz jo es lehet funolni mert mindenki csak pislog amikor atalakulok farkassa:):) ill a fegyvernek egy lightsabret tettem a kezebe szal ez a karti arra jo hogyhy nam kap iron maident akkor mindenhol eletbe marad mert van annyi eletero viszaszivasom ill manna viszatoltesem hogy ne haljak meg meg nagyon nagy tomeg kozepen se viszont ezen kivul semmit nem lehet vele kezdeni hellen:):) bizonyos lenyek tobbet gyogyulnak mint amennyit en sebzek rajtuk:):):) de hat ez van szorakozni kivbalo es ha az ember hujulni akar akkor nighton nagyon jokat lehet vele hentelni de mondom sajna masra nem jo pedig azert nem olyan roszak ezek a cuccok amiket leirtam:):):) a nyilas sorci az meg sajnos tenyleg elfeledheto kari szerintem mert nekem ami van jo nem tul jo cuccokal az hellen megint csak nem er egy kalap bodiszilvat sem:(:( mondjuk mar csak becsuletbol meg akarom neki szerezni a ful mavina setet amibol meg a diadedm ill a fegyver hianyzik de ugy se hiszem hogy tul eletkepes lenne majd:(:( de ha megvan majf meglatom azert szorakozni az is jo:):) na ennyi igy hirtelen egy kisregeny:):)