• PiszkosFred
    Isten ments hogy beleszoljak, plane hogy lassan 2-3 honapja nem jatszottam osszesen 5 percet, de shabanak reszben van igaza, az en meglatasomban. Nagyon sok idiota ember van a bneten, ez teny, kar a szoert. De az, hogy ezekbol az jon le, hogy tobbsege magyar, nemcsoda mivel altalaban veluk talalkozol a csenelen eloszor. En total magyar hostra az elmult idoszakban sosem mentem be, es nem is fogok. Regi tapasztalat, hogy egy-egy akt1-5 party kapcsan az ember kitargyalja a heti hirektol kezdve a napi aktualis pletykakat, torteneseket. Ez nem altalanos persze, de nekem nem hianyzik. Ez szep es jo, de ha csetelni akarok akkor ott az irc. Ennek ellenere lehet hogy az osszes srac/lany szakmai (diablos) szemmel nezve verprofi. Tolem jobban ertenek hozza, az tuti. De koszonom, inkabb nem kerek ebbol. Kulfoldiekkel nincs ilyen gond. Par alap kerdes es valasz utan megy a game, es altalaban csak az adott partyrol van szo a tovabbiakban. Van persze olyan, aki kedveli es szereti az ingame csetet, en nem, ezert ez a velemenyem. Halaisten hogy meg mai napig is tizezrek jatszak a jatekot bneten, igy mindenki megtalalhatja a maganak kedves jatekmodot.