• Shaman
    háááát attól függ........
    kétségtelen,hogy a leggyorsabban,a teleport miatt ő jut el oda ahova mások lassabban,de ha megnézzük a minőséget!!:-pp

Értem ezalatt,hogy pl Hell Baalt nem tud és nem is szokott sorc runolni. De a múltkor volt szerencsém 3 sráchoz csatlakozni,akik mind hammeres palák voltak. Leírom élményem:
    1-ik lemegy durancéba maximum fél perc múlva már van is portál thronehoz (nem tom hoty csinálta). Ekkor bemennek többiek. Baal minionjai kábé a megjelenés pillanatáig élnek,aztán Baal papa se húzta sokáig.(nagyon kemény karakterek lehettek) Sztem az egész ha tartott 2 percig sokat mondok. És jöhet a következő......
    No most én is velük tartottam,gondolom ők már übertáp karikkal vannakm,mert szinte bármit dobott Baal rá se hederítettek,pedig ugye Hell Baal bármit dobhat,én meg nem győztem csemegézni...:-ppp XP,meg cucc is jött ezerrel.
    Persze ők föleg XP miatt csinálták,mert mentek a 9x-es szintre,de nekem is jól jött.....Csak sajna ritka az ilyen.
    Szal nagyon élveztem. Okes az kétségtelen,hogy mondjuk mefihez jobb/gyorsabb egy sorc,de van olyan cucc is amit mefi sem dobhat....