Evil,Davidus:
Kérdés.Elkezdtem a hammeres palámat,eddig igen szépen halad,most nyomok vele normál Baal-runokat.De van 1-2 kérdésem.
1. és legfontosabb:MANA!!!! Nem igazán raktam rá,nem is akarok,de honnan szedjek? Ti mit ajánlotok/csináltok? Okes ha használom a redemption-t akkor a hullákból feltölti azt a kevéske manát ami kell,de. Ez müködik ha egyedül tolom,de mivel most épp Baal-runozok,ezért mondjuk például a nekrók feltámasztgatják előlem a hullákat,s így nem jön belölük semmi. Az a nagyon kevés mana,meg nagyon hamar elfogy.Még ha telerakom az övem manával sem biztos,hogy elég 1 Baalrunra...... szal ti ezt hogy kompenzáljátok? (mégeccer mondom nem akarok manára stat pontot tenni,mert kell az máshova!)
2. kérdés:Felidegesít,hogy ugye a hammer elvileg csiga alakú röppályát használ. Most nekem 400 körül sebez (karim 40-es szintü). Még a synergieken nem nagyon van pont,majd most fogom tolni őket. Nem is a sebzéssel van a gond,mert ha talál valakit a hammer az egyből fekszik egyelöre. És itt van a gond HA TALÁL A HAMMER!!! Mert mondjuk körbevesznek 6-an abból mindig van vagy 2 lény aki nem esik bele a röppályába,s akkor szinte nem is sebez rajtuk. Szal ilyenkor ti mit csináltok?Én próbáltam,hogy kicsit arrébb állok,s akkor a monszták jönnek utánam,s belesétálnak a röppályába (mert ugye a hammer nem jön velem,hanem ott marad),de ez akkor is felemás eredményü.
Szóval nagyon-nagyon élvezem a hammeres palát,nagyon tud írtani,de a fentebb említett 2 dologgal bajaim vannak.