Lacika:
Summoning ág: ami alap az a RS,SM azaz Raise sceleton,illetve sceleton mastery ezek maxra! Utána megoszlanak a vélemények,de én speciel felmaxoltam a sceleton magékat is.
Revive-ra elég 1 pont a többi majd jön skillböl. 1.10-ben a csontik 100* jobbak,mint a revive.Kísérönek mightosat.tegyél még a summon resistre 1 pöttyöt,illetve nekem még van a fire gólemig is 1-1 pont a gólemeken,de ez nem olyan írtó fontos.
Bone and poison ág: teljesen elhagyható.Esetleg,ha nagyon nem tudod megcsinálni az első hullákat a csontikhoz,akkor lehet BS,de egyébként nekem a csicskásom simán legyártja a hullákat.van még nekem 1 a bone prisonon,mert az ancienteknél jól jött,de egyébként nem fontos.
Átkok:Minden átkomon 1 pont van a többi jön skillböl. A bal oldali ágat hanyagold. Középröl kell az Amplify damage,illetve jobbról a decrepfy! Én szinte végig decrepfy-al haladok,mert az tartalmaz 50% Amplify damage-t is,azaz leszedi a fizikai immunitást.
Ha csak egyedül játszol nem kell Lower Resisist,mert mondom AD leszedi a fizikai immut,a lényeid meg fizikait támadnak,kivéve a csontmágusok. De mivel mondjuk 10 mágusnál az átlagos eloszlás 3-3-3-2 tüz/cold/light/poison,ezért ha egy lény immunis a tüzre mondjuk,amiatt a 3 mage miatt nem fontos leszedni az immunitást.
Ha bneten tolod csapatban,akkor viszont a többiek nagyon fognak örülni,ha használod a Lower resistet.