Egyedül semmiképpen sem érdemes, már csak a feeling miatt sem. Inkább keress 1-2 magyar jóarcot (külföldiek között is vannak baromira rendes emberkék) es együtt játszatok passos gammában. A cuccok kérdése sajnos mindenkinél probléma, de elég sok freeitem host van, ahol nagyobb karakterek olyan - számukra - limlom cuccokat adnak ingye' ami neked viszont életet menthet eleinte.
Hogy hol érdemes játszani, azt konkrétan nemtudom, én is csak találgatom, nem nagyon hiszek a weben itt-ott megjelent dolgoknak. Lev15ig jó akt1, utana lev20-25 akt2-3, majd lev30ig akt4, és utána 40ig akt5. Én legalábbis igy szoktam választani, de persze ez nem szentirás, van hogy visszamegyek magas karival korábbi helyszinekre, mert igaz hogy xp kevsebb jon, de hamarabb végzek a monsztokkal es talán esik is valami. Ha full hoston játszol, aminek nagy a valószinűsége bneten, akkor pedig szinte teljesen mindegy hol vagy, ha nagyon nagy eltérés nincs közted és a többi karakter szintje között, akkor bárhol jön xp, és még játszol is.
Cuccszerzésre egyébként ajánlott minden pályán az adott alternativ lejárat kipuculása. Azt mondják hogy actbossoknál vissza lett véve a drop, hát nemtom, az tény hogy mefi dobál továbbra is dolgokat, de valahogy nem az igazi. Hogy ez most ennek tudható e be, vagy pechszéria, passzolok... Akt5 zárt barlangjai, és az azokból nyíló barlangok, lejáratokban (icy c., frozen riv., stb félék) szoktam néha irtani, és ott esnek a dolgok sűrűbben mint a szokásos runoknál. A tárgyak minősége persze más kérdés, de mindig van olyan karakterem, amelynek jól jön az adott cucc. A legjobb cuccaimat viszont legtöbbször lizingelem ismerősöktől, de lassan kezd kialakulni a saját önerőből létrejött "flotta" is ;]