Régen 1.09-ben kb 3 óra alatt fennt lehettél 70-es szinten,ha végighuzott valaki(k).
Most már ez megváltozott.
Figyi sztem azért haladsz nehezen,mert még kezdö vagy (nem rossz értelemben értem),s nem igazán tudod milyen skillekre érdemes rakni.Ha jól vettem ki te necró vagy.
Emléxem anno az elsö necróm teljesen életképtelen volt,pl átkokra nem is tettem 1 gólemmel rohangáltam.
Meg kell találnod az egyensúlyt,ki kell gondolnod milyen típusú necrót akarsz. Ha vannak lényeid sok,akkor érdemes átkokra tenni,ha figyelmesen elolvasod nem egynél ott szerepel,hogy pl 200% os sebzést kap vissza ha üt,stb. Nem részletezem.
Ha inkább te akarsz írtani mint a lényeid,akkor a bone speart növeld ezerrel,s a hozzá tartozó synergieket (teeth bone wall,bone armor,stb)
A skilleknél mindig írja,hogy mire jó,csak felé kell vinni az egeret,szintén írja,hogy mennyit sebez,stb.
Iron Gólemet (ami sztem rosszabb,mint a blood,mert az leech azaz életet szív neked is) földön heverö fém fegyverekböl tudsz csinálni,s a gólem megkapja a fegyver tulajdonságait.
Stb. és még sorolhatnám.
A gamma egyébként lineáris,pont ott ahol vagy a dzsungelben ugyan el lehet boklászni kissé,de elöbb-utóbb zsákutcába futsz,s csak 1 helyen lehet tovább menni majd Kurast városába.
Na hirtelen ennyi! Jóü sok volt:-))