• PiszkosFred
    78 uj uzenet volt, igy engedelmetekk egyben reagalok arra amit irtatok, nem egyesevel (annal lustabb vagyok;])

A mostani, 110es peccsben levo runaszok, itemek, kraftok es miegymas kozul csak toredek mennyiseg el/aktiv jelenleg. Ugyanugy, mint ahogy az alap d2ben is bennevolt midnen a kiegeszitobol, csak kellett egy prg hogy kihozza belole (+1 cd). Ez persze csak nagyvonalakban, de a lenyeg ertheto. Igy a kerdesedre, hogy meddig lesznek peccsek, a valasz: egy jo ideig meg mindenkeppen. Nem kell 1-2 evet varni a kovetkezore, az tuti.

Volt egy hozzaszolas, hogy nincs ertelme bneten jaccani a sok tapolos kocsog miatt. Hat 109 idejen bologottam volna hevesen, hogy igyvan-igyvan. De most azert a tapolas mint olyan mar nem az "alljunk be a cow egyik sarkaba amig egy furys ama 2 perc alatt letarol egy 8pl helles bocit". Najton is gaz, de hellen aztan foleg eljutni baalig vagy diabloig. Egy-egy baalrun nem 2 perc, ha tapolni akarsz, hanem bizony lehet akar fel ora is. Tegnap tortent, hogy egy csapat 8-10 db "blacksoul" junik monszt (vendegmunkas akt3bol tobbek kozott) ugy letarolt 7 jatekost 2 mp alatt, hogy mindenki csak nezett kinjaban. Az utolso karakter eppen lottyoket vasarolt, de ahoyg meglatta, le is lepett a hostrol. Utana persze a tobbi is. Szal nem egyszeru a dolog, meg kell kuzdeni az xpert.

Baalnal nincs mese, hazardirozni kell. Nincs mas megoldas, mint telleg odaallni es kattingatni. Ku..ajol laccik hogy mas is ezt csinalja ;]]] Vmelyik nap egyszerre allt le mindenki a gyilkolassal Baal elott figyelve kozvetlenul, ugy, hogy meg volt par hpnyi elete. Hat fujt egyet, aminek 2-3 sorc nem igazan orult es osszecsuklott. Igy szereztem az amazonomnak egy mavina ovet. Szal nincs mas megoldas szerintem sem, a vegen odaallni es kattingatni, hatha...

Mephekk hianya sajnos erzodik, foleg amikor az egesz szintet bejarja mindenki es alig van meg a lejarat. Mefinel meg hagyjan, de baal elott ket szintet kell menni es keresni, es hat neha belefut az ember olyan dolgokba, amiket nem szivesen zavargatott volna mephekkel.

Na, picit korrigalom a tegnapi velemenyemet. Voltam benn egy baalrunon, melyben 6 sorc volt egyidoben. Egeszen addig nyogvenyelos volt a dolog, amig meg nem jott egy nekro, es hozta a csordajat golyofogonak. Onnantol mint kes a vajon...

Joe: ok, akkor majd raltol kunyeralok valamit, ugyis beszelni akarok vele. ;]