• Andie
    Enyhén csalódott vagyok
    Most elöször kértem volna cuccot, kreáltam is egy gammát, "N BulkathChilds" néven.
    Gondoltam hátha bejön, és bejön :) valaki, akinek van.
    Nem is kellett sokat várnom, 10 mp múlva jön egy srác, nemtom milyen nemzetiségü. Aszongya neki van. Mit adok érte?
    Kérdem mi kell? - Nemtudja. Mutassak valamit.
    Mutogatom a cuccokat sorban - belátom, nem überbrutál cuccok, hisz ha olyanok vannak is, rajtam vannak - vagy más karaktereken.
    Azért kitettem egy Minotauruszt, egy Chromatic Ire-t, néhány hasonló unique baltát, sapkát, stb... Semmi nem tetszett neki. Aztán le is lépett.
    Biztosan én vagyok a hüje, de tegnap pl csak úgy, ingyen odaadtam egy 60as sorcinak egy Chromatic ire-t, mert már 2 volt. Korábban egy brutál kardot "ajándékoztam" el.
    Namost nem várom el, hogy hasonló módon, ingyen ideadja valaki a bulkathos kardokat, de azért kicsit több megértést, segitökészséget feltételeztem... Ezexerint hatalmasat csalódtam, szépen pofára estem.
    Nos, tudom nem szeretitek a kunyerálókat, de azért beirom, max megköveztek : a frenzys barbimnak nagyon jól jönne a bulkathos cucc, szóval ha valaki hajlandó a "szar" cuccaimért meg egy nagy köszönömért ideadni...