Vazze rohadtul nehéz lett a jatek. A nehany damage bug?-ról ne is beszéljünk.
Öröm nézni ahogy kreálás utan 5 mp alatt telik meg egy hell baalrun. További mosolytfakasztó tény, hogy amikor lemegy az első kari a wp-n, 2 mp xy ..slain by black souls...további 2 mp, és üres a party. :))))
Ez még a jobbik eset, mert láttam olyan partyt ahol a karik nagyrésze 90 körüli volt, és ugy hullottak mint a legyek.
Pozitivum, hogy most iagzi partyra van szükség. Végre helyük van, és szükség van barbárra, palála, nekróra!!, és druidára is. Nem élnek meg a csupa sorci partyk hellen. Olyan partyban el sem indulok, ahol 5-6 sorc van. Reménytelen.
Egy kari skilljei szinte semmit nem érnek magában.
Iszonyatos hentek alakulnak ki egy normális partyban, totális mészárlás, szinte nem is lehet tudni, hogy ki-kivel van , és ki öli a monsztát.
Ez rendjén is van. Igy álmodták meg a játékot anno.
Viszont az itemszerzés katasztrofális.
Csak a melee karik jutnak a monszták közelébe. Én a trappos assámmal esélytelen vagyok bármilyen cucc felvételére.
Egyedül viszont hellen az immunitások miatt lehetetlen elboldogulni.
Amíg nem jön egy csapat light immun, addig letrappolok mindenkit. Utána viszont vége, Sőt a Bossok brutálisan sz.rnak a sokezres sebzésre, hetekbe kerül amíg lehalnak.
Szal nem egyszerű.
Masik fajdalmam, hogy a poison dam az igeretek ellenere gyengebb lett mint volt. Poisonos nekrorol mindnekit lebeszélnék. 15 ezres poison dam....há mit is mondjak, hellen annyit ér mintha záptojással dobálnám a monsztákat. Kár hogy egy 77-es kariba került ennek a tapasztalatnak a megszerzése.
Maphack nuku. Igy korrekt, viszont nehéz mint állat.
Mefit 20 perc futkosás után találja meg az ember, és hálából dobál sok kéket. Halleluja!
Tudnám, honnan van egyeseknek így gf, wf stb ?
Mondjuk wf-el fél tegez vessző kell egy csontihoz is.