• Andie
    Na újrakezdte. Tegnap este 16-ig tudtuk felhúzni.
    Próbáltam a 30as barbárommal segiteni neki, de alig kapott xp-t. Nyilván nagy volt közöttünk a különbség.
    Úgyhogy csak portálokat nyitogattam a questekhez, BO-ztam neki, ö meg csapkodta akit ért.
    lvl 12-13 fele már act2-ben együtt is küzdhettünk, elég jól kapta az xp-t mellettem is.
    A cuccait addig egy cuccos kari eltette.

Észrevettem egy érdekességet. Eddig ugye úgy volt, hogy ha a faluban ledobáltál cuccokat a földre, és vissza kimentél gyakni, akkor egy idö után (úgy láttam a kint hullott cuccok arányában) eltünnek. Mire visszaértél a faluba, már csak a fele volt meg a cuccoknak, vagy semmi sem.
    Namost tegnap hatalmas meglepetés ért. Behoztam 3 remek claw-t a lány assassinjának, ledobtam a földre. Ö még eltökörészett Charsinál, mert voltak nála el-nem-adott cuccok, kb 2 perc eltelt, mire odajött a ládához, és nézte volna, hogy miket hoztam neki. 1 (egy!!!) karom volt a földön a 3 helyett. Hangsúlyozom, senki nem ment ki a faluból, csak ácsorogtunk (ill. ö boltolt). Amikor ledobáltam, még megvolt a 3 cucc.
    (késöbb, mikor a régi paladinjáról cuccoltunk át a cuccos karira, akkor is eltünt az ijász bérencének a socketes mellvértje)
    ÚGyhogy óvatosan a földredobálással a jövöben srácok!