• Árnyvadász
    Én amikor megvettem a Diablo2 és a LOD-ot, ráadásúl még a dárgábbik áron, no de ez most nem lényeg csak majd mindjárt kiderül miért lesz az, szóval ez történt:

Diablo2 Dobozos 3CD és CD-kulcs egy matricán. Ez idáig jól is van. No problémá.

LOD dobozos 1 CD, CD-kulcs a borító belső fehér oldalán zöld filctollal odabigyesztve. Na ez már kissé gyanus, de mivel én jó ember vagyok meg amúgy is magamból indulok ki, így gyanakvást félretéve nem foglalkoztam vele.

Na de aztán, ahogy a mesében is meg vagyon írva, jött ugye a játék neten való kiprószálása. És ekkor jött a döbbenetnek fokozata. Mi is történt? Csak annyi, hogy a CD-kulcsot nem fogadta el a Bnet, mivel az a bezúzott hamis kulcsokhoz tartozott. Ez igen!

Megoldás és happy end: barátom 3000FT-ért vásárolt Diablo LOD kulcsának elkérése és láss csodát a játék végre a Bneten is játszható lett. De azért ez akkor is durva. Full tuti, hogy visszavittem volna, de mivel a barátomnak nincs és a közeljövőben sem várható NETje ezért nem volt annyira gázos.

Tehát meglehet, hogy kisbarátunk is így járt, csak azzal a különbséggel, hogy aki kiszedte a matricás kulcsot az már lusta volt beírni egy hamisat... Szép az élet nemde? Az ilyet csak szimplán leWW-ném, végül is az nem fáj annyira, meg hamar meg is van és még életet is loptam, szóval RULEZ a javából :D

De ez egyáltalán nem nevetséges. Szóval senki ne röhögjön rajta. Te miért is nevetsz? WWWWWWW :)