• Fidelcastor
    3 karit leteszteltem eddig és a tapasztalataim itt jönnek. Az összes tesztem hell cow lvl 8 játékos módban végeztem, ugyanis mint mondtátok 1.5 év alatt semmit nem változott az xpzés.
    1. Necro:
    Átkok:
    LR ami tehenészés közben ér valamit. Nagy területre is hat. CE nagyon hatásos, ezzel 2 max3 CE és az összes tehén kifekszik 1 képernyőni területen.
    LT csak a necrora hat vagy a party tagjaira is?
    Ha mindenkire hatással van akkor talán használható, de minthogy a tehenekról beszélünk( itt tömegmészárlásra alkalmas karik élnek meg igazán a tehenek száma és elhelyezkedésük miatt)nem nagyon alkalmazható.
    Vannak még átkok, de igazándiból felesleges a használatok a tehenes pályán.
    Idéző varázslatok:
    Egyedűl a clay golem és arra is csak 1 pont. Tulajdon képpen ez is csak azért, hogy nyugodtabb legyen az ember, hogy nem ő az elsődleges célpont.:)
    Ugye vannak még erősebb golemek+csontik+revievek. Golemen kívűl mind1ikhez hulla kell amit elöbb valahogy meg kell csinálni.:)Inkább CE a hullán mint 1 kis csonti vagy reviev. Aki nem csinálta nem tudja mi a 2 között a különbség. Vagy 1 gyors wp és gyártasz pár hullát, de szerintem a rengeteg tehén ellen a csontik és revievek nem életképesek. Lehet, hogy sokáig bírják, de szerintem jobban örül mindenki annak ha nem a tehenek és csontik harcát kell nézni, hanem a cuccokat a földön.
    Méreg és csont varázslatok:
    Az idéző ágra azért jutott csak 1 pont, hogy ezt az ágat igazán ki tudjuk használni.
    PD,PE,PN: Ebből csak a PN-t tudod igazából kihasználni az 5k-s sebzésével. PE-t meg hiába nyomogattam a hullákon a tehenek nem nagyon feküdtek valószinű a kis radius miatt. PD-vel meg senkit nem találsz el. Ezt a 3 skill-t maxolni kell.
    CE: Ez az a skill.:) Mondhatnám ugy is Cow lvl=CE.
    Talán kicsivel hatásosabb lett LR-tel, mint 1.5 évvel ezelött.
    Ezen az ágon van még Bspear és Bspirit is, de mivel a PN területre ható és ugye nagy a legelő,ezért háttérbe szorulnak és a PN learat itt mindent.
    20 PD,PE,PN 10 CE,LR 1 CG ez kb lvl 80on megvan. kb innetől már szólóban is mennek a tehenek.
    2.Paladin:
    Azthiszem neki a tehenek nem nagyon mennek. Igaz én a régi hammerdint probáltam feléleszteni. Jobb mint az előző, de a 2k dmg-s kalapácsokkal lvl 30as HF aurával se bírtam a tehenekkel. Szerintem a melee pala se életképes a tehenek ellen.
    3.Sorci
    Tűz vonal:Meteor-ra amekkora sebzést kiírt nekem akkor csalódás volt és használhatatlan szerintem.
    W és FW marad még mindig csak ezen az ágon, mint használható spell-ek.
    Villám vonal:
    Lehet bennem van a hiba,de én csak a ST találtam itt használhatónak. 1 pontot még Teleportra és Telekinézisre.
    Jég vonal:
    Max IBolt,IBlast,GS,Blizzard 10 CM 10 SF és volt tehén nincs tehén. A legjobb cuccal is letszteltem a Blizzardot(8k cold dmg).Bal egér gombon GS, jobbon F1 Blizzard F2 SF és tehen nem marad a talpán. Persze ezért az ultra hentelésért cserébe a másik 2 ágról le kell mondanod, de mivel 1.10 után vagy együtt lesz mindenki vagy 7en valahol és 1 sorci teheneknél ezért érdemes feladni szerintem a másik 2 ágat. CIis neves tehénnél meg csak arréb teleportálsz 3 képernyőt és folytatod a mészárlást.
    Összeségében mind1, hogy fejleszted a sorcit ha már raktál 1 pontot a Telekinézisre. Ugyanis 1 idő után nem az xp csíkot nézed hanem azt a kis arany betűs tárgyat amit Telekinézissel a zsebedbe rántasz.:)
    Amazon szerintem mindig is erős volt gondolom a többit is csak hozzá probálták valahogy igazítani, ezért én nem is teszteltem.:)

u.i.: A necro halála a jégként szétrobbantott tehenek amik után csak az xp és a cucc marad, ha dobott egyáltalán valamit.:)