• Árnyvadász
    Ja igen! Tegnap kerestem XP növelő mod-ot is, de az istennek nem találtam olyat, ami normális. Ne kövezzetek meg, de már eljutottam arra a szintre, hogy kicsit kiDiabloztam magamat, és már nincs kedvem új karaktereket indítani, hogy majd 1 hónap múlva legyen belőle mondjuk lvl80. Sajnos időm hiányában nem is tudnék előbb odáig jutni velük. Meg különben is jön a full 1.10 és akkor több mint biztos, hogy újakat fogok indítani, de az 1.09.-es alatt már tuti nem.

Szóval ha valaki tud ilyen mod-ot az írja már le honnan tudnám letölteni. De valami normálisat! Mert találtam egy olyat, hogy superbossmod, ami ugyanazon a címen van amit az előbbi hozzászólásomban írtam, de az nagyon érdekes:)

ACTI-ACTIV-ig szinte csak superunique monster van a pályán, ami ebből áll kb.:

Teszem azt ACTII Canon of Magi WP-ből kijövönk, és ránk támad tíz Duriel egyszerre:) Nos ez még jó is meg szép is, csak az már nem annyira amikor a lvl91-es barbom a 3000-es életével egyetlen egy csapástól kapásból meghal. Tehát azért ilyen mod-ot ne ajánljatok ha lehet, mert ez is experiences mod, de kicsit már erős.

Az monjuk poén, hogy a nehézségi fokozatok nem úgy jelennek meg benne a választó képernyőn, hogy

NORMAL
    NIGHTMARE
    HELL

hanem...

WHAT?
    WHAT THE...?
    WTF.... (Ide azt hiszem nem kell komment)

:D