• Árnyvadász
    Hétvégén én is kipróbáltam az új javítást. (1.10beta)

Csak néhány fontos dolgot emelnék ki, mert elég sok van.

Mephirun:

A Durance of Hate második szintje 10-szer nagyobb lett az eredetinél, és háromszor annyi szörny van ott. A harmadik szint mérete nem változott, de a tanácstagok négyszer annyi hidrát pakolnak le, ráadásúl fele annyi idő alatt, mint eddig! Maga Mephi, iszonyat nagy életerővel rendelkezik, és most már faggyűrű varázslatot is nyomat, ami igen kellemetlen tud lenni, ha valaki nem "cannot be frozen". Ami viszont szuper, hogy még az eddigieknél is jobban dob és végül is ez a lényeg. Nemde? Az MF nem számít annyira ezt én is észrevettem, de azért nem árt ha van. Nekem 518%-as jelenleg.

Nagyon jót tett a játéknak, hogy mindenhol (szinte) új szörnyek jelentek meg a pályákon. Főleg az ACTV-ben jelentkezik ez hatványozottan. És az ilyen átlagszörnyek is jókat dobnak, pláne a unique-ok! Belőlük is több van és új elnevezéseket kaptak. Aranyosak ők is persze:)

A Nightmare sokkal nehezebb lett, mivel a szörnyek már duál immunisak is lehetnek, az immunisak pedig szinte alapszinten vannak jelen. Viszont így élvezetesebb a játék is. Több a kihívás.

Hell fokozaton tipikusan arra mentek a készítők, hogy csapatban lehessen taktikázva gyakni. Barátom lvl86-os mindenes Barbárja (Bhul-Kathos, DoomBringer, Grandfather, Lightsabre, Arreat Face stb.... szóval így értettem a mindenest) gyakorlatilag félpercenként halt meg az ACTII-ben a Canon of Magi sima kis mackóitól!!!!!! És semmi players 8 vagy ilyesmi... Ez viszont jó is meg rossz is, mert aki single-ben játszik, annak ez maga a rémálom, mivel így xp-t gyűjteni az szinte zéró esély, viszont annak aki multizik (majdan) viszont kifejezetten szuper. Végre nem arról fog szólni Hell-ben a csata, hogy barbár elől megy WW-ik egyfolytában, míg a többiek hátúlról osztják az áldást de már szinte feleslegesen, mert addigra minden ellenfél halott. Szóval ez meg fog szünni. És ez jó!

Eldricht sokkal jobban dob, de ez elmondható Shenk-re is meg az ilyen típusú szörnyekre. Super Unique Monter-ek ők. Nekem pl. kidobta az Immortal Kings Belt-et. Ami valjuk meg még Mephitől sem lenne kis teljesítmény:)

Amúgy a battle.net/diablo2exp részletesen le van írva minden újdonság ami a játékba került. Új Horardic Cube receptek, Unique Charm(ok) (szédületesen brutális!!!), felerősített Set-ek és a többi...

Nekem bejött az 1.10, mert új szint vitt az unalomig kiismert Diabloba. Viszont így nehezen fogok szintet lépni és valszeg maradok lvl74-es barbár. Én eddig players 8-on játszottam a barbárommal és jelenleg Hell elején (ACTI) vagyok, ha az 1.09-essel játszanék, akkor szinte biztosan meglenne a Hell végére a lvl90 vagy több is. Igy viszont ennek lőttek, de valamit valamiért. Majd ha fejlődni szeretnék, max visszarakom a régebbi patch-et.

Amúgy aki magyarosítással játszik, az ne ijedjen meg! Tegye nyugodtan fel az új javítást, annyi lesz a bibi, hogy néhány szöveg angolul lesz, de a többi marad magyar. Bug emiatt nem lesz.

Egyenlőre ennyi. Mindenkinek ajánlom. Ne féljen attól, hogy béta...