• Árnyvadász
    Igen, ez eddig is tiszta volt... Képzeljétek már 3 rare ékszerem (jewel) van! Nagyon jó dolgokat találtam a barbimmal. Van már három unique gyűrűm, fegyvereim mind unique-ok. Felszereléseim is, vagy set, ha az a jobb. Már megvolt Három set teljesen!!! Sigon complete steel, Hsaru defense, Berserker Arsenal a többiből, mint Isenhart setje, Arcana tricks, Deaths valami (3 cuccos) és Angelic valami meg még egy jó pár setből pedig legalább 2-3 cucc... Csak ugye mivel nem fér el, meg nekem nem kell, eladom őket. Unique cuccokból már vagy 20 fajta, és a fejszéimből duplán kidobott!!! Pl. a manald heal gyűrű is kétszer van meg:)

tegnap előtt meg megvolt már Sanders sapkája ami 35%-os MF-et ad, ezt Eldricht dobta ki. Ez azért jó, mert ez már a kivételes set cuccok között van. Vagy LOD normal/exceptional/elite között. Na így jobb. Eddig ugye csak a Diablo2 normal setjeit dobta, ezért szupi ez a sapka. Kardból (bár én fejsze mesterségre mentem rá (21pont)) megvan a normal unique-ok közül a második legjobb a Flamberg.. 80%-os open Wounds-al.. De alapjában véve fejszét használok.. Két Skull Splitter-t a Frenzy-hez , Chieftain-t a Berserkhez meg a Whirlwindhez.. Abba raktam bele a rare ékszert is.. Persze van két unique pajzsom is, de azt nem használom, BÁR állítólag és valami dereng is:

Diablo ellen ha harcol az ember, akkor ha pajzs van az egyik kézbe állítólag szinte semmit sem hat a vörös szarja, amit kifúj!!!! Diablo nagyon genya, szinte alig lehet megütni, azt hiszem neki van 66% chance to block-ja.

És van még unique övem, csizmám, sisakom, kardjaim, tőreim stb... MF 280-as a csicskával együtt, és a csicskának is unique bárd van a kezében. Nagyon jókat dobnak az ellenfelek, főleg Mephi, de Diablo szerintem még jobbakat csak ő általában kevesebbet... SZóval ég és föld a különbség a sima és a players 8 között. Meg a mags MF is beleszámít persze, de már volt vagy 40db ékszerem eddig, rengeteg koponyám, már csináltam belőlük két perfectet, socketes cuccot azt úgy dobja a progi mintha a low quality cuccokat dobná és a többi..... Unique fejszéből már volt négyfajtám, szóval nagyon jó így,,, Nagyon sajnálo, hogy a sorcimmal nem így csináltam, mert ővele alig találtam valami értemeset HELL-t végigjátszva, itt meg normálon a barbárommal már 100-szor jobb dolgokat találok, főleg mennyiségben és pont olyat ami nekem kell.

Azt megfigyeltem, hogy players 8-ban azt dob ami nekem kell. Nem össze vissza. Féltem baltás barbárt indítani, mert azt hittem majd jól rácseszek, hogy mindig kardokat dobál majd. NA ehelyett amióta nyomom, mindig dob baltát, legyen az fehér, kék, sárga, unique, set vagy bármi.... 80%-ban baltákat dob és csak 20%-ban kardot... De ez bármire igaz.. Rámentem az MF-re és a progi dögivel dobja a topázt, rámentem az élet-mana lopásra, dobja a koponyákat, rúnákat, szóval isteni az egész... És jobb is így ez otthon single.ben, mert ha meghal Mephi vagy hasonló szörny, nem kell azon idegeskedni, hogy na már megint kiszedte el előlem a cuccokat... Nyugodtan felveszem megnézem és nincs gyomor
    ideg:)

Na sokat írtam már, de úgy is csak egy jó hét múlva leszek megint, így legalább addig kitart ez is:D

Hali...