Én ugye players 8-on játszok. De hamarosan eljutok a 3 barbárhoz. És itt lenne egy kérdésem is. Néztem a hivatalos oldalon, hogy 1,2 Millio XP-t ad a három barbár megölése Normál fokozatban. Ezzel nincsen gond, de mégis van egy kicsi. Ugyanis én már lvl39-es vagyok, tehát ha már most odamennék hozzájuk (nem tudok persze, mert még ANYA-t sem szabadítottam ki), akkor még egészen sokat ér ez az 1,2 millió XP. De én csak lvl44 körül fogok odajutni, akkor már nem lesz valami nagy szám. Ám ez sem baj.
A lényeg: players 8-on nyilván nő az életerejük a barbiknak ez ok, de az a bizonyos 1,2 milla Xp is nő valamelyest, vagy az teljesen mind1, hogy bevan írva a players 8, vagy sem az marad 1,2 millió és kész.
Ezt azért kérdem, mert akkor ha harcolok ellenük nem fogom bekapcsolni ezt a kódot, mert nem nehezítem meg a saját dolgomat feleslegesen. Meg mondjuk normálon még akár be is írhatám, DE HELLEN!!!!! Szerintem players 8-on HELL fokozatban nulla esélyem lenne a 3 barbár ellen...
Ha valaki ezt tudja vagy játszott már így, az légyszíves írja meg a választ nekem. Mert bizony szomorú leszek egy kicsit, hogy a barbik nekem nem fognak szinteket adni, mint régen, mikor simán játszottam a Sorcimmal, de azért valamicskét így is kapok értük. Majd maximum bepótolom hell bocin ami itt elmaradt:)