Árnyvadász#4166
Ez bagyon ígéretes! De egy ilyenbe ha belevetném magmat, azt hiszem a síromat is megáshatnám vele együtt. Ez a Dió függősség ami azért még a mai napig is bennem van jócskán, mégha abba is hagytam a játékot, megtanított egy valamire: Soha többet, ilyen program! Én szimplán játszani szeretnék egy játékkal. Nem abban leélni az életem. Amúgy teljesen megértem és megértelek. De nem biztos, hogy ez így helyes. Sok minden kárbaveszik amiatt, hogy az ember rengeteg idő elpazarol ilyen típusú játékokra. És ez egyszer biztos visszaüt. Én ezért hagytam abba. Sajnálom is, de meg kellett tegyem, ha nem akarom zombiként élni a hátrelevő életem ki tudja mennyi részét. Mert az ilyen játékoknál, mint az RPG vagy ehhez hasonló, valóban ez megy. A Dio nagyon jó lecke. Életem egyik legjobb programja volt, de egyben legrosszabb is. Ezt át kell élni, mese nincs. Enélkül senki nem értheti meg miről beszélek. Gjoe te megérted. És szerintem innen sokak még. Én inkább más utat választok. Kevesebb játék és rövidebb idejü. TOCA RACE erre pontosan megfelel. Azért ha lehetőségem és kezdeti függősém alábhagyása engedi, természetesen nem zárkózom el a Barbárom folytatásától. De csak kizárólag normál fokozat végéig. Az még belátható és előre megtervezhető időveszteség. Sajnos nagyon igaznak látszik a mondás.