• G. Joe
    Én nagyon sokaig voltam Dio függő!
    Most találtam egy ujat. KB 300-szor összetettem, és bonyolultabb mint a Dio. Ultima Online, és tört szerveren lehet nyomulni vele.

Amikben jobb(szerintem)
    Itt igazi csapatjáték van.Muszaj, mert egy kari igazan tapos monstat nem tud legyakni8egyedül), a komyolabbbakahoz több ember kell.

Nincs lics!!!!!!!
    Nem xp utan kapsz elosztható pontokat, hanem folyamatosan nönek a skilljeid attol függöen mit csinalsz! Ha kardozol, nö az a képességed, ha varázsolsz akkor a magiad. Nincsenek kasztok. Bárki bármit tanulhat. HArcos is vehet varázskönyvet, és tanulhat mágiát.

Valodi iszonyatos nagy online vilag. Nem chat vilag, és nem csak addig él egy jaték amig megnyitod! A játék folyamatosan megy. Nincs max 8 player. AKár több száz játékos, és sok sok npc, van egyszerre játékban.

Nem csak a harcrol szól! Választhatsz polgari foglalkozast, lehetsz horgasz, vagy bányász, favágó, kereskedő, vagy amit akarsz! Söt általában kell egy polgari foglalkozas hogy megélj. Guildok vannak, tehát valóban tartozhatsz csapathoz. Most a magyar játékosok mind együtt vagyunk(ugy tudom), van egy házunk amit már kinöttünk, de még nincs pénz másikra.

bárki bármikor megtamadhat, és te is barkit! Bár a városok, és jo nagy terület a városi örség által védve van. HA ezen a területen bárki neked rond, csa beirod hogy guards (bindelni is lehet) és egy pillanat alatt agyoncsapjak a tamadót bárki is legyen az.

Nem segit az Esc. Ha megtamadnak, és el akarsz menekülni, elfuthatsz, de nem szökheszt. Tehát ha kilogolsz a játékbol, ilyen esetben nem tünik el a karid, hanem 3 percig ott marad, és tuti megtalálnak! HA meghaltál, ott marad a tested a földön, és bárki kifoszthat! Ujraéledni ugy tudsz, ha szellemként keresel egy wanderer healert, aki azért elég gyakran elöfodulnak, ö tud feléleszteni. Mármint szellemként kell árrohanni a mezön!

Nincs eszetlen táp! Azt jelenti, hogy van vagy 30 skill (nem varazsló skill az más tészta) és minden pontod összesen 700 lehet, ettöl nem leszel isten, mint a Dioban.

A varázslatokat meg kell venni vagy találni scrollok formajaban amit bele rakhatsz a varázskönyvedbe. 1-8-as szintü varázslatok vannak, hogy mekkkorat tudsz csinalni a magery pontjaidtol függ. A varázslatok nem csupan manaba kerülnek hanem, mindegyikhez különböző reagensek kellenek amiket meg kell venni mindig. Nem tutira megy a varázs, kimondod a varázsszót, és a magery szintedtöl és egyebektöl, még a kipihentségi fokodtol, és attol is mennyire vagy jol lakva, szoval sok mindentöl fugg hogy sikerül e egyáltalán.

Bocs a hosszura nyult off topcikért. Aki már minden oldalrol végig tolta a diot, és vágyik vmi összetettebb, kevésbé hentelösebb igazi nagyszabású játékra, annak nyugodt szivvel ajanlom, és ha bármiben kell szivesen segitek is.

ui: Persze ha kijön az 1.10-es patch akkor a Dio is ujra jön. :)))