Árnyvadász#4090
Hülyeség... Barbárnak szintén vannak iszonyat gyorsan pusztító "varázslatai".. Frenzy, Whirlwind... SZóval ez nem egy hűde nagy érv.... Míg egy sorcinak ontani kell megából a meteort, fo-t, meg futkosni, addig a barbár is simán végez a Whirlwind-el... Persze ez függ a meteor szintjétől is, de players 8-ban én elég sokat kinlódtam a Sorcimmal, mire megfektettem egy két keményebb ellenfelet. Az igaz, hogy "csak" 3700-4000-es volt a meteorom sebzése, de szerintem addigra egy barbi már rég távolabb áll és gyakja a többit. Láttam a haverom Whirlwind- es Barbiját players 8-on, hát ő hamarabb végzett, mint én a sok FO, meg Meteorral. Pedig nekem 26-os volt mindkettő, neki meg "csak" 23-as Whirlwind... Players 8 ha nincs bekapcsolva, akkor elhiszem... Meg ott a hell cow... Hát a Whirlwindes barbárok szedték a bocikat, mint annak a rendje, míg a sorcok (nova, firewall stb...) azért elszórakoztak egy darabig... Ők is gyakták, de a barbár kb. kétszer annyit ugyanannyi idő alatt... Na csak ennyit akartam mondani...