-
Árnyvadász #4033 Csak annyit kell tenned, hogy amikor a városban vagy (Rouge Enc., Lut Ghol.,Kurast, Pandemonium, Harrogath) akkor megnyomod az entert és beírod (mintha üzennél) : player 8
Ennek hatására az ellenfelek életereje a 8-szorosára nő, viszont a tapasztalati pont amit értük kapsz, szintén nyolcszoros lesz. Sokkal könnyebb lépni így szintet, ha már mondjuk végigvitted a játékot és szeretnél még játszani a jól megszokott karaktereddel. Nekem a LVL77-es varázslónőm már alig kap XP-t, mert már nagyon sok szörnyet megkéne ölnöm ahhoz, hogy szintet lépjen. Ezzel a kóddal, pedig úgy lép, mintha mi sem történt volna, persze a játék jóval nehezebb is lesz, de pont ez benne a jó és így ez nem minősül csalásnak sem. Ráadásúl sokkal jobb cuccokat is dobnak ki a főellenfelek, mert úgy veszi a program, mintha 8 játékos lenne bent, akár a multiban...
De ez a kód akkor is jó, ha elkezdesz egy teljesen új karit, vagy még "csak" LVL40-es egy karaktered és szeretnéd egy kicsit jobban fejleszteni.
Ha beírtad a kódot, utána már egészen addig működik ameddig teljesen ki nem lépsz a játékból. Ha kilpész és újra elindítod, megint a normális módón játszhatsz, így tudod kombinálni, mikor akarsz erősebb ellenfelek ellen harcolni, mikor nem.
Ez remek megoldás példáúl abban az esetben, ha mondjuk elérsz Mephihez és esetleg túl nehéznek találnád a dolgot, csak kilépsz és máris könnyebb lesz megölni. Ráadásúl (ezért is írtam Mephit-mivel ő az egyik legjobb dobó) így azt el tudod érni, hogy Mephit pillanatok alatt legyakod, legalább 20-szor, miközben biztos kidob valami jót (hiszen sokkal magasabb szintű leszel, mint rendes esetben) és nem kell görcsölni, hogy milyen nehéz. Mivel amikor rendes módban odaér az ember egy főbosshoz, az mindig kihívás... Nyilván ha be van írva a kód, úgy is ugyanúgy kihívás lesz, de nélküle nem és szuperjó cuccokat összetudsz szedni tőle. Bár az is igaz, hogy nem fog "annyira" jó cuccokat kidobni, mintha a player 8 be lenne írva.
De ugye ez teljesen ok, hiszen ez így felel meg a valóságnak. Ami könnyű az nem akkora jutalom, minha valami nehezebb, értelemszerűen nagyobb a jutalom is.
Tehát bátran ajánlom mindenkinek, mivel nem csalás és sokkal jobbá teszi, ezt az amúgy is jó játékot.
SINGLE KARAKTEREKRE ÉRTENDŐ EZ!!! Ez nagyon fontos! Multiban ott vannak a társak, ott ez felesleges lenne. Tehát csak single-ben indítitott karaktereknél lehet ezt eljátszani!
De őszintén megmondva, nekem sokkal jobban bejön a single Diablo, pedig sokszor voltam már fent a Bneten, de ott már csak HUNCOW, Kölünböző Rushok és Runok mennek... A multiban a tárgycsere a nagyon jó, de komolyan mondom én azzal is úgy vagyok, hogy szeretem megtalálni minden egyes karateremmel ami neki jó, mert az az igazi élmény és siker ha ő találja meg azt ami neki kell. Mert ugye singleben is létezik tárgycserélés (Shadowmaster program, vagy dll-csak ahhoz kell internet, vagy hálózat), de sosem használtam és ezután sem fogom, pedig a Sorcim adhatna át a Barbáromnak cuccokat, de azt szeretném a Barbival megtalálni. Ez valahogy így fair és így tiszta...
Barbim csak egyszerűen az Arreat-Soul névre hallgat, és azért adtam neki ezt a nevet, mert sokáig szeretnék vele menni...:) Sorcimat most pihentetem jó darabig, mivel már kijátszottam magam vele.
Battleneten meg van egy LVL74-es palám, de nem jött be a pala. A legjobb karakterek a Dióban: Sorci, Barbár, Amazon.... A többi amolyan csapattag, de isten igazából csak másod, harmadszereplő....
Ezért Battleneten meg elíndítok egy amát, hogy ne legyen unalmas, megint barbárral és akkor megint fél év és elmondhatom kijátszottam magamat a Dióval :D
U.I.: Ja persze a Nekró sem rossz:))) Plussz fél év:DD