players 8 beírás nagyon jó! Sorcim lépett is egy szintet LvL77-es most és egészen pofás tárgyakat dob ki night Mephi... Hellben nem mertem lemenni így hozzá, meg kicsit hosszú is lenne így legyakni...
Direkt emiatt (players 8) elíndítottam egy barbárt single-ben és nagyon kircsi! Most még csak Stony Field-en kolbászolok, de már megvan a LvL11:)) Amúgy meg az egész akt1-ben a LvL16-ig lehet normálisan eljutni... Ha ez így megy, akkor LvL24-en simán átcsusszanok az act2-be... Sokkal jobb a harc is, jobbak a tárgyak és az egész jobb így... Barbárnak fejszeképességére megyek rá és az életerejére... Már most 200-as neki... Cool lesz, mivel már Kurastban Whirlwindezni fogok normálon:)
Mephi a players 8-al Sorcimnak kapásból dobta az Immortal Kings sapkát és zokszó nélkül olyan MF-es cuccokat, hogy csak néztem... Meg 200%-al több arany szörnyektől plusszba... Na azóta nincs gond az arannyal..
Voltam a Counciloknál is de azok egyet dobnak: ARANYAT :)) Viszont így, hogy van rá 200%-om, ott lazán megvan a 30000 arany egy gyakásnál... Dobnak fejenként 5000-6000-et.. Szal Council nem nagy szám, de pénz az jön rendesen, ahogy kell...
Bár láttam a neten 32-szeres nehezítést is ,de annak egyenlőre nem látom értelmét... De biztos über az is:D