• Árnyvadász
    Hi! Gjoe: Ha van nagyon jó resistes cuccod, illetve kegyetlen jó egykezes fegyvered a palámnak nagyon megköszönném!! Most lvl72-as a palám, csak kicsi a sebzése: 1400-1800 fanatizmussal (27 pont) és a vengeance pedig 1600-2100-as sebzésű az meg 26 pont.... De ez kevés még...

A másik: Hétvégén csináltam Hell Mephirunt elég sokszor, de az istennek nem dob ki igazán jó cuccokat, pedig már 25 set tárgyat dobott ki és 10 unique-ot... Az a baj, hogy "csak" 270-es az MF -em? Értem ezalatt, hogy ilyen MF-el soha nem fog kidobni elite unique cuccokat mondjuk? Ez fonots lenne, mert akkor nem gyakom tovább feleslegesen Mephi-t. Ha MF-hez van kötve, hogy mit dob...

AMúgy klassz cuccokat dob ki, csak a legjobbnak is 51-es a szintkövetelménye és én 76-os vagyok, tehát nekem csak félig meddig jók... Meg az a gyanum, hogy tök mind1 Hell vagy Night a gyakás helyszín, általában hasonló dolgokat dob ki...

Ma valószínű felmegyek, CD itt van nálam, ha lenne fegyvered vagy Ralnak ami már nem kell neki, akkor írd meg légyszi mikor tudnál felmenni... Előre is thx..

Más: Kipróbáltam a Vietcongot...: Istencsászár!! Eszméletlenül bejön, de a másik: TOCA-t is kipróbáltam... Na az a KURVA JÓ!!! Amióta megvan csak azt nyomom... Legjobb autós gém amivel valaha is játszottam.. Grafika pedig abszolult ász... Döbbenetesen durva az egész és a karrier mód valami frenetikusan állat...... Szóval nagyon bejött mind2 gém... Bocs az offért, de nem tudtam kihagyni...........