• Árnyvadász
    Hell Boci-n egy csapás kb. 300-400 életerő mínusz:))

Tegnap fejlesztettem egy picit a gépemen. Vettem egy 80GB-os Maxtor 7200-es DiamondPlus 9 vagy mi a szösz vinyót... Szerintem nagyon cool! AJánlom mindenkinek. 22.000Ft meg egészen tűrhető... Az egész XP-t újrapakoltam, de a Diablo már fent van ismét:))

Meg vettem egy LG Combot. DVD olvasó, CD író, stb... 2 év garancia és ez is abszolult fasza... DObozos... Ez is 22.000Ft volt. Nem LG-t akartam venni, de egyáltalán nem bántam meg... Nagyon dögös....

G.Joe! A héten még menjünk fel a Bnetre!!! Majd megint bentmaradok.... Valószínű holnap, holnapután már jó nekem... Tényleg! Vasárnap nem voltál a West END media marktjában? Mert volt ott két srác és az egyik Joe-nak szólította a másikat... Nem te voltál?:) Nahh, majd még jövök..

AMazont toltam tovább, még a telepítés után:)

Amúgy fent van a legújabb Nvidia driver, de én semmi különbséget nem látok a között ami nekem fent volt már egy éve 28.32-es meg eközött.... Ráadásúl a menüje is sokkal gagyibb... Na ez csak érdekesség, meg az új driverek használhatósága miatt írtam....