• gumininja
    Aztan egy rossz lepes, es felcentivel melle klikk, es ugy bedaraljak hogy orom nezni. Hullajat az eletben nem szedi fel valoszinuleg azon a hoston (mondjuk kis esely mindig van ra, ha nem sokan tamadtak, es nem kezd el panikolni a karakter) es igy az xp egy reszenek is lottek. Telleg fasza lehet igy jaccani, es mivel nem ket perc, felelmetes elmeny is tarsul a tokoleshez ;]

Igy aztan talan megoldhato - vegulis miert ne, igazad lehet, tuti tobb a tapasztalatod nekro teren, nekem evek alatt az az egy volt amit serveren csinaltam, es az is csak 8xig elt, utan erdektelenseg miatt nyugdij, igy aztan csak arra alapozok amit lattam masnal (foleg shep nekrojara) - ahogy minden csak kitartas es szerencse kerdese, de ha azt mondom hogy hiszem ha latom, akkor ugyis csak egy vita lesz belole, hogy lehet e vagy sem. Igy aztan nem mondom. ;]

ui: mivan ha leverik a golemet, meddig birja a nekro manaval ujra idezgetni? Mert csak eccer megy vissza a varosba TPn, es soha tobbet ott le nem jon megint ;] (max red, amig oda nem all legalabb 1-2 orkodni)