• Árnyvadász
    Hydra is befigyelhet... Jó kis varázslat.

Egy a lényeg: Bármelyik ágot kezded el a FROZEN ORB a legfontosabb!!! Azt nem lehet kihagyni. És nem baj, ha nagyon elosztogatod a pontokat előtte, csak úgy koncentrálj, hogy lehetőleg 2 ágra menj rá, ne háromra teljesen. Én pl. a tűzlabdára tettem vagy 12-13 pontot, de nem ütött vissza később, hogy erre elment a pontok java része. Lényeg, hogy a 24-30 szintű varázslatokra menj rá, az ezt meglőzőekre elég pár pontocska... Már normálban sem lesznek erősek ACTIV közben, meg után... Addig viszont szuperek. De odáig hamar eljut az ember.

Én így használtam sorrendben:

Előszőr Fire Bolt, aztán jött a Frost Nova (mennyire imádtam!!), utána a Fire Ball, majd egy kis Blaze, bár azt nem sokáig és jött a Blizzard ami nagyon hatásos volt. Ez még normál AKTV-ig így ment, aztán megtanultam a Frozen Orbot és onnantól kezdve Blizzard meg a teljes fagy ág varázslatok elfelejtve, maradt a tűz ág, azon meg vagy tűzfal vagy meteor, vagy hydra... És közben Fire Mastery is...

Az a jó a sorciban, hogy folyamatosan változik a varázshasználata, de amikor eléri a normál végét már csak a magas szintűekkel lehet normálisan haladni, abban viszont az a jó ahogy azok egyre erősebbek lesznek. Csak mint lejjebb utaltam rá, egy idő után már frusztráló tud lenni, hogy FO-val végigmész azt ennyi, közben meg a fagy immunisak ellen szórsz néhány meteort-hydrát-tűzfalat... Ha meg van villámág, akkor befigyelhet a Thunderstorm is... De addigra már mindenki halott:)

Viszont látványos és izgalas sorcival lenni és meglepően könnyű is. Csak sokat kell futkosni, de még azt sem nagyon...

A karakterpontjaidra pedig:

Nekem lvl76-on van most:

944-es életem
    75-ös erőm
    525 manám (regeneráció befigyel persze, mert ez kevés lenne)
    NA a Dexterity az amelyre egyetlen pont sem kell. Én kb. 3-4-et tettem rá az egész játék alatt.

De ha gondolod megpróbálhatsz indítani egy harcos varázslónőt!!! Fire Enchantos fegyverekkel és jó dexterity-vel... Nagyon dögös lehet... Lehet egyszer kipróbálom.. Mert az Enchant egyébként kutyafaszát nem ér, ha igazi mágus vagy, max 1 pont és ott a hydra, de én 1 pontot sem tettem rá... hydra a botom miatt volt egy darabig, de aztán nem használtam. Meteor-FO kombóval mindenki feküdt, esetleg néha egy kis Static Field, de megmondom őszintén mire azt használod az idő meg és azalatt már mindenki halott réges rég:)

remélem tudtam segíteni......