• gumininja
    Persze. Indok mindig van a csalasra. Neha ertheto is. Engem nem is zavar ha valaki csal openben egeszen addig, amig - hogy idezzem Árnyvadászt - "Én is Dueleztem... Ki is nyírtak:) Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintű volt...". Vegigjartuk anno az osszes csetet, ircet, sok mindenkivel jaccottunk (volt egy 2-3 fos allando tarsasag, akivel egyutt nyomtuk) es annal nem volt szarabb amikor egy legit hostunkon jatekosra varva, megjelent egy fullcsit amazon.. Lottek a duel varazsanak. Persze neha meg igy is levertuk, mert a csit a jatektudast nem helyettesiti. De legtobbszor esely sem volt, es hat koszonom szepen, ilyenek ellen nem akarok jaccani. Az sem volt megoldas hogy csak magunk jaccunk, kellett az ismeretlen, uj ember, uj technika.

Az egyertelmu hogy nincs ido sok mindenkinek jaccani az "elet" mellett. Ilyenkor johet a lev1 karibol csinalok gyorsan lev70est, es lassuk mit tud. Ez nem is lenne zavaro, vegulis megsporolt maganak par ora jatekot, ez meg nem tragikus. (servereken 2 ora alatt kesz huzas+boci egy-egy 70es kari, szal ez nem tragedia). Sot. Am legyen, oltoztesse is fel cuccokkal a karit az editorral. Nem mondom hogy nem zavar, de amen, par nap alatt megszerezheti igyis-ugyis, trade, mfrunok, stb. De ez az a pont, amire azt mondom hogy ne tovabb. Mert amikor meg ezenfelul a sisakba tesz +30allskillt, vagy +100allres small csarmokat, vagy +100000es def jewel...es meg lehetne sorolni. Ezeket mar nem toleralom.

Az, hogy kinek milyen az elete, nemtudom, es - engedtessek meg nekem hogy ezt mondjam - nem is erdekel. Ez egy jatek. Szorakozas. Nem akarom onmagam ismetelni, de azzal egyetertek hogy egy nehez nap utan az ember nem akar meg a diabloval is szivni, es csal egy kicsit. Ez ugyanugy elmondhato egy fpsnel is, GOD mode be es lo halomra mindenkit 1-2 oran keresztul, legalabb megnyugszik. Van ilyen, semmi kifogasom ellene, meg is ertem, nalam is volt mar hasonlo eset. De egyedul a gep elott, szingleplajben, nem multiban masok ellen. Es ez a marha nagy kulonbseg, hogy mire hasznalod! Mert jobb esetben megoli sajat maganak a jatek elmenyet, rosszabb esetben masoknak is belerondit a jatekaba.