Megvolt a tűzkeresztség... Tegnap 16:00-tól este 22:00-ig nyomta az open battlenetet a barátommal. Néha váltottuk egymást... Én a sorcimmal nyomultam, ő a barbárjával. Kereskedtem magamnak egy amulettet:
+1 to sorceres skills, +83 life...
Ezért adtam neki 4 topázt, ebből hárpm csiszolt, egy meg tökéletes volt.
Barbár olyan cuccokat kapott, hogy csak lestünk. Kb. a fele ember cheater volt, rengeteg volt a Duel, de voltak jó fejek is.
Én is Dueleztem... Ki is nyírtak:) Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintű volt...
De a legjobb ez:
SISAK: 61000 defense
+30 to all skills !!!!!!
2341%-os MF
És a lista még vagy 20 soros volt, csak ezek maradtak meg bennem.
Na ezt a sisakot egy szép fehérszínben pompázó cheater necro dobta INGYEN!!!! :)))
AZtán eladtuk később, mert ez megöli a játékot. Max. az MF miatt lett volna érdemes meghagyni. Aztán ajánlottak később egy botot a sorcimnak. Olyan hosszú volt a listája hogy alig fért ki a képernyőmön... Nem kellett... Hülyék ezek a cheaterek... Na mind1.
Viszont most cool... 26-os az FO-m. És ez szupi. Meteorom is már 3000-en felül sebez, és alakul a molekula... Holnap megint femegyek, de ma is ha lesz időm, csak már nem maradok bent délután, mert alig látok. Igy is mire hazaértem hajnali 2 volt:)))
Battlenet rulez... , de a zárt azért az jobb, csak ki kellett próbálni ezt is.