26171
-
#3683 Ennyit az open játéékrol. -
#3682 :D jo sisak :D -
Árnyvadász #3681 nyomtam -
Árnyvadász #3680 Udvi!
Megvolt a tűzkeresztség... Tegnap 16:00-tól este 22:00-ig nyomta az open battlenetet a barátommal. Néha váltottuk egymást... Én a sorcimmal nyomultam, ő a barbárjával. Kereskedtem magamnak egy amulettet:
+1 to sorceres skills, +83 life...
Ezért adtam neki 4 topázt, ebből hárpm csiszolt, egy meg tökéletes volt.
Barbár olyan cuccokat kapott, hogy csak lestünk. Kb. a fele ember cheater volt, rengeteg volt a Duel, de voltak jó fejek is.
Én is Dueleztem... Ki is nyírtak:) Amazon volt a gyerek... Full cheater, ugyanis 9-es szintű volt...
De a legjobb ez:
SISAK: 61000 defense
+30 to all skills !!!!!!
2341%-os MF
És a lista még vagy 20 soros volt, csak ezek maradtak meg bennem.
Na ezt a sisakot egy szép fehérszínben pompázó cheater necro dobta INGYEN!!!! :)))
AZtán eladtuk később, mert ez megöli a játékot. Max. az MF miatt lett volna érdemes meghagyni. Aztán ajánlottak később egy botot a sorcimnak. Olyan hosszú volt a listája hogy alig fért ki a képernyőmön... Nem kellett... Hülyék ezek a cheaterek... Na mind1.
Viszont most cool... 26-os az FO-m. És ez szupi. Meteorom is már 3000-en felül sebez, és alakul a molekula... Holnap megint femegyek, de ma is ha lesz időm, csak már nem maradok bent délután, mert alig látok. Igy is mire hazaértem hajnali 2 volt:)))
Battlenet rulez... , de a zárt azért az jobb, csak ki kellett próbálni ezt is. -
#3679 nemtom neked mibol all egy foliat letepni :D gyanitom te sem eroltetned meg a karjaidat vele -
#3677 ha lefoliázott doboz beljesében van a cd key, akkor hogy az anyjaba lopja el? Aki meg megvesz kibontott csomagot annak ugy kell. -
#3674 Én mindent ott veszek. Ha azonnal akarok valamit(pl az összes blizzard game)akkor ugyis mindegy hogy hol veszem mert mindenhol drága:) Ráadásul házhoz is szállitják. Megrendelem másnap már itt a cucc. LOD is megvolt a megjelenés másnapján. Bár mondták hogy ha azonnal kell nem tudnak dobozt adni mert még nincs kész a magyar de nem izgatott:) -
magyar ember 2 #3673 Pentek polforumos talalka, nem diablo! :) -
magyar ember 2 #3672 Az korrekt hely. Raadasul olcsobb mint a suttyo MM, ahol 3 ev mulva is teljes aron aruljak a gamet. -
magyar ember 2 #3671 Ahhoz mar beepitett ember kell a szolgaltatonal, a megtalalt ember pedig ha vizsgalatot ker, es kiderul ki adta ki... -
magyar ember 2 #3670 Ezert nem kell venni, inkabb letolteni (mar aki van olyan szerncses hogy adsl, kabelnetje van). :D -
magyar ember 2 #3669 Az korrekt... Eladok, vagy kis tolvajok? -
magyar ember 2 #3668 2napi kemeny kuzdelem utan lenyom mar 1 fallent? :) -
#3667 vagy este 10 után
sajnos -
#3666 marajunk a péntekben
akkor már otthon tudok lenni 3 előtt -
#3665 Hehe, mive larra volt dolgom beugrottam a Westendbe a Mediaba. Kürölnéztem a cd-k között.
Mindenféle kutyánbak sem kellö szart láttam a félig üres poclokon, de diablot egy árva darabot sem. Gondoltam utánajárok a dolognak és elkaptam egy eladót.
Megkérdeztem töle van e Diablojuk?
-Melyik kell 1-es, 2-es, a kiegészitövel együtt?
VÁlaszt se várt, bement a raktárba és fél pőerc mulva kihozta. 2990Ft.
Érdekes. Vajon miért nem rakják ki?
Tul gyorsan elfogyna? Vicces. -
Árnyvadász #3664 Megoldható ma? Mert nekem az jó lenne.. Csak mond mi kell hozzá és csinálom, ha neked is ok. frissítem az oldalt... várom válaszod. -
#3663 Nagyapi megoldható -
#3662 open battle.net?
ha minden igaz, ma sajna nem lesz jó -
Árnyvadász #3661 Huhhhhhhh..... A barátom CD-kulcsa JÓ ÉS MÜKÖDIK A BATTLNET!!! Hála a jó égnek.... Akkor nem megyek ma landorra, hanem Bnet-en leszek 4-től.. Most egy 4-es partyban voltam, Mephit megöltük... fasza volt! Elda takarított rendesen:)) Mivel a barátomnak jó ideig nem lesz nete, ezért a CD-kulcsa nekem jó lesz.... Otthon meg ha lesz net újratelepítem ezzel a kulcsal.. Valaki tuti leszedte aztán beleírt filccel. De szerencsére most így okés a dolog. Mike Battlenet 4 után? Hun1 és Eldasorceres névvel vagyok... Bent a játékban meg Elda.. Meg idejön a barátom ő meg Drachoo nevű barbárjával nyomja majd... szal megtalálsz ha neked is ok! Ja és ha megoldható, akkor a Grandfather-t elkérném.. Jól jönne neki!!! Ezt majd írd meg hogyan miképpen lehet megoldani. Thx! -
#3660 lapozzál vissza, úgy két-három oldalt, és olvashatod ugyanezt
itt már majd mindenki megvette, éppen ezért
de azért köszi -
#3659 illegális szoftvert árultak, hoppá
egyébkáént ne vitatkozzunk, az imént basztam fel az agyamat a polban, pár idióta miépes károgását olvasva -
#3657 Legközelebb CD galaxys az a biztos:) -
#3656 keress egy hatosagot aki nyomozast indit a te ellopott cdkey ed miatt... foleg ugy hogy igazolni sem tudod hogy elloptak -
#3655 a dinamikus ip használóját is meg lehet találni -
#3654 nos a felhasznalok kb 98%ban dinamikus ipt hasznalnak :D -
#3653 tudd meg az ip címét, aki használja a cd-keyt
többet nem tesz ilyet, az biztos -
#3652 meg szarrá hallgatják a lemezt amit megveszel -
#3651 Jó tudni. Akkor a vevőszolgálaton legközelebb minden szoftveremet kibontatom ezentúl -
#3650 azt tuti valami jofej lenyulta... szoktak azt csinalni hogy be mm cora satobbi kibontjak kiirjak cdkeyt es visszazarjak -
Árnyvadász #3649 A Határúti Media Marktba.... Akkor újrainstalálom és megpróbálom a matricás CD-kulccsal... Ha van eredmény szólók... DE JÓ!!!!!! Picsába már:D -
#3648 ah újrainstallálod a régit leszedve, akkor visszaírja
hol vetted a LoD-ot? -
#3647 visszairja, de te is atszekesztheted a reg filet europe.battle.net ez a blizzard szerver -
#3646 nem tudom, szerintem vissazirja az eredeti ip-t, de ha nem akkor manuálisan megteheted -
Árnyvadász #3645 Mike: Most kaptam egy matricás LOD CD-kulcsot a barátomtól.. telcsin megadta... Ezzel menni fog szerinted? Megkérdem mielőtt belefognék az installba... Mert ha megy akkor ok... Neki úgy sincs otthon nete, csak ezt a reg file-t tudjam kiszedni... -
#3644 ha nem hajlandók kicserélni mehetsz a Fogyasztóvédelemhez, és a BSA-hoz
BSA-nak nem fognak örülni
(nem hittem volna, hogy én ilyet valaha leírok) -
#3643 nekem dobozos mindkettő -
Árnyvadász #3642 Csak closed realms? :((( Kár.. Bár érthető...
G.Joe, ha a reg fájlt feltettem, akkor azt nem tudom eltávolítani többet? Magyarul ha újrainstalállom a Diablot (mert behoznak nekem egy másik LOD-ot), akkor megint automatikusan a LAndorra megyek majd? Fontos lenne -
#3641 a LoD-os CD-n matrica van
ugy mint a rendes Diablo CD tokon
azonnal vidd vissza, téged megloptak -
#3640 Landorra, csak registri átirkálásaval lehet menni, ahhoz meg semmi kedvem. bocs :(