hosszú, sokat játszottam vele, a demo ota toltuk, elsö klán voltunk aki bf-et játszott mint klán. Volt egy bétateszterünk is. :)
Aztán amilyen igéretes volt a demo alapján, akkorát csalodtam -tunk a finalban. Fantáziátlan grafika, kritikán aluli táj sivárság, és texturázatlanság. Katasztofális ,fps-re teljesen alkalmatlan netkod. Tragikusan elbaltázott, és röhejes közelharc, ahol a random generátol volt aki döntött a találatokrol és nem a célzás.
Rendkivül kiegyensulyozatlan jármühasználati elöny. Gyakorlatilag tankcsata, és repülöháboru. 99%-ban csak koca fps playereket tudott hossazbban megfogni.Tisztelet a kivételnek. Aki pontos célzást igyénylö, és lövés skill igényö játékokhoz, CS, Q3, UT, MOHAA, stb szokott, annak a bf csak levezetést, és némi kikapcoslodást jelenthet nem többet. Néhány elemzést és kritikát már irtam rola, sokak ellenszenvét kiharcolva ezzel, viszont nem változtat a dolgokon. NAygon vártam azt a játékot, és azota se csalodtam semmiben akkorát. Ennyi. Ezzel nem akarom fikázni a játékot, és akik játszák, mivel ez szuverén joguk, de kérdezted, válaszoltam. Mielött megjegyeznéd hogy azért mondom ezeket mert béna voltam benne kiábránditalak, hogy nem igy volt. Anno mindig a legjobbak között toltam, de egyszerüen nem okozott sikerélményt. Igy hanyagoltam, Azzokka legyütt akik anno köpködtek a véleményem miatt. :))
EOF
sorry az off topicért