• Árnyvadász
    Hi!

Mike: Néztem a karakteredet.... Hát ez több, mint durva. 8900-as sebzéd maxon!! Ez takarít rendesen.

11000-es attack rating... Hmmm... Eszméletlen.
    A cuccok is nagyon jók! Nem akartam a palámmal többet játszani, de miután a sorcimmal végigvittem a játékot, azonnal folytatom vele. Sokkal durvább, mint egy barbár. Mert azzal akartam folytatni, vagy amazonnal.

Amúgy Mephi végre dobott ki normális tárgyakat. Nightban 20-szor lentvoltam nála és végre megtört a jég:) Most lehet hölyeség, de amikor ott ölöm meg, ahol eredetileg is van, vagy pont ott hal meg ahol van az a körminta a talajon (szintén a közelben) jobb tárgyakat dob ki. Eddig mindig elcsaltam abba a terembe, ahol Ujjatlan Wyant, az egyik tanácstag van. Ott sosem dobott ki jót. Na ez lehet csak véletlen, de akkor is érdekes. És lehet ezért nem kaptam tőle semmit, ha ott hal meg.

Miután jól kiszórakoztam magam Mephivel, továbbáltam és jelenleg már Nihlatak előtt vagyok 72-es szinten. ACT V tök jó! Le is cseréltem a pajzsomat (Ral+Ort+Tal) egy 3 socketes + 3 tökéletes gyémántosra, így az ad +57% resistet mindenre, így már jobb. Ellenálásaim végre jók. Tűz: 85, Mephinek köszönhetően (amulett). Csak egy példa.

Kár, hogy azt a 4 socketes pajzsot nem hordhatom amit találtam ACTV elején, mert only paladin :(

Eddig a legkeményebb ellenfél már nem Sziklaöklü Bremm (Tanácsos Mephis szintjén), hanem az ACTV-ben közvetlenül a jégbarlangok lejáratánál lévő ostoros... Olyan mint Shenk (akit az első küldiben kell likvidálni)... 3-szor haltam meg egymás után nála... Plussz az ACTIV sanctuaryban lévő Lord de Seis..... Na az is kész volt. Ott is háromszor feküdtem... Ezek mind fagyimmunisak.

A Lord azért volt durva, mert nem tudtam a hullámat felvenni mellőle... Lőtte hármasával a tűzlabdáit... Nem bírtam odaférkőzni, így csupaszon kellett meteoroznom. Sok XP elment, de túl akartam lenni rajta, nem megint save, és újra takaríthatom a Szentélyt... Ezt leszámítva könnyű a hell ezen része... Az ACTI jóval keményebb volt.

Barbárt már nem is szoktam feltámasztani. Egyedül megyek, mint régen... Majd megkapja a Honor nevű rúnakardot és akkor még felélesztem, de sok hasznát már nem veszem, mint ahogy nem vettem az egész játék alatt. Egyedül Durielnél volt valami haszna, de azon kívül semmi.

A Csontit is megöltem 5-6-szor (Kőbörű, gondolom ő a Pindle), de most nem dobott semmit ki. Nightmareben jobb volt a leosztás.

Cél: 80-as szint, aztán folyt. lovag (ahogy időm engedi)....

Vietcong, Raven Shield, MOHA: Speerhead ezeket akarom most nyomatni... Majd találkozunk a neten, ha Diora kerül ismét a sor.. Kell egy kis szünet, sok volt a jóbol:)