Árnyvadász#3399
Egyetértek. Én sem szoktam nagy rusholásba kezdeni, de Mephit egyszerűen nem tudom kihagyni. Meg lassan végigviszem a játékot és így már megengedhetem magamnak ezt a kis csalást:)
Na meg nem ártana, ha lenne egy két igazán ütős cuccom. Amire vágyom:
Amulett, ami +1-2 a skillekhez
Öv, ami ad az energyre meg a vitalityre
Meg egy jó csizma...
Ennyivel meg is lennék, és otthagynám Mephit- Kell a jó cucc, mert az ACTV-ben már szeretnék azzal nyomulni.
Amúgy úgy szoktam vinni a játékot, ahogy te is írtad... Mephit is már rég otthagytam volna a fenébe, ha legalább egy valamirevaló cuccost kidob. De ha ma sem fog, akkor nem foglalkozom vele többet. Megyek tovább és az ACTV-ben csak lesz vmi jó...
Ez a Mephis dolog nálam elért arra a szintre, hogy csak azért is addig verem azt a szemetet, ameddig nem ad ki valamit. Itt is írjátok, hogy ő a legjobb dobó, barátomnak is vagy már 5 unique cucca van tőle én meg semmit nem találok nála. Ez a fő ok. Amúgy is ha rushról van szó, nekem mindig Baal jut eszembe. Oda visszamegyek 5-6-szor, de az tetszik is, meg sok XP is.
Amúgy tökre egyetértek G.Joe-val a szintben. Nem az a lényeg hanyas szintű vagy, hanem a játék. Bocizni max. kétszer szoktam, rusholni max. 4-5-ször. Az még bőven tiszta játék. Egyedül Mephi lesz sokkal több. De singleben ez azt hiszem érthető is.